Onnistumisia IKM-uinneissa

04.12.2017

Viime viikonloppuna 1.-3.12. kilpailtiin Vaasassa ikäkausimestaruusuintien finaaleissa kaikkiaan 408 uimarin voimin. Kilpailuista muodostui erittäin kovatasoiset, sillä kisojen aikana kirjattiin peräti 35 uutta kilpailuennätystä. Swimmingin uimareista 12 oli raivannut tiensä alkukilpailuista finaaleihin.

Joukkue valmiina kisoihin! (osa puuttuu kuvasta)

Swimmingin Jyväskylän uimareilla oli kotiin tuomisina kaikkiaan 6 mitalia ja lukuisia uusia ennätyksiä. Ilahduttavaa oli nähdä, että monet uimareista pystyi parantamaan aluekilpailujen sijoitustaan ja pistesijoille ylsi kaikkiaan 6 eri uimaria. Viesteissä joukkueet ylsivät peräti neljästi kuuden parhaan joukkoon, kirkkaimpana suorituksena sunnuntaina sekajoukkueen 4x50m vapaauintiviestistä napattu pronssi.

Pronssia sähäkästä 4x50m vapaauintiviestistä!
Edessä Mia ja Viivi, takana Atte ja Alexander.

Joukkueen mitalirohmu oli Mia Pentti, jonka kaulaan ripustettiin kaksi kultaista ja yksi hopeinen mitali. Yksi kisaennätyksistä matkasi myös Mian toimesta Jyväskylään, kun hän kauhoi T-12-15 sarjassa 100 metrin sekauinnin uudeksi kilpailuennätykseksi 1:04,08. Muita henkilökohtaisia mitaleita uivat Alexander Kislitsyn ja Martta Ruuska.

Alexanderille 100pu pronssia ja Mialle 100sku kultaa uudella kisaennätyksellä.

Martalle pronssia 200ru, mukana kuvassa myös Viivi 50m su jälkeen.