Share |

Seuran jäsenten uintivuoro


Sunnuntaivuoro on seuran jäsenistön yhteinen tapahtuma, jonka aikana jäsenistöllä on mahdollisuus omatoimiseen vesiliikuntaan (uinti, vesijuoksu) maksamalla edullisemman sisäänpääsymaksun (aikuiset 5 €/kerta, lapset 2,5 € /kerta 5 tai 10 kerran sarjatuotteina). Sunnuntaivuoron aikana järjestetään myös uimakoulutoimintaa kaiken ikäisille kaikilla altailla. Sunnuntaivuoro onkin oiva mahdollisuus esimerkiksi uimakoululaisten vanhemmille harrastaa kuntouintia tai vesijuoksua lapsen uimakoulun ajan! Mukaan sunnuntaivuorolle uimaan pääset liittymällä jäseneksi (katso ohjeet alla).

Syksyn jäsenuinnit 18.8.-8.12. HUOM! Su 13.10. ei ole jäsenuintia syysloman vuoksi eikä su 17.11. ole jäsenuintia uintikilpailuiden vuoksi.

Jäsenuinnille on käytössä 50 m altaan syvän pään radat 3-6 ja matalan pään rata 3. Lisäksi käytössä on aaltoallas.

Miten liittyä jäseneksi?
Jäsenmaksu on aikuisilta 40 €/kalenterivuosi ja lapsilta 25 €/kalenterivuosi
Alle 18 vuotiaat liittyvät jäseneksi täällä
Yli 18 vuotiaat liittyvät jäsenksi täällä
Kun olet liittynyt jäseneksi saat sähköpostiisi ohjeet, miten voit ostaa itsellesi edullisia jäsenuintikertoja (aikuiset 5 €/kerta, lapset 2,5 € /kerta 5 tai 10 kerran sarjatuotteina) sunnuntain jäsenuinneilla.

Kuntouinti

Jäsenuinnille on käytössä 50 m altaan radat 3-4. Lisäksi käytössä on aaltoallas.

Uintiaika

Uintiaika on joka sunnuntai kello 18:00 - 20:15. Altaaseen EI saa mennä ennen kello 18.00. Uima-altailta on poistuttava viimeistään kello 20:15 ja uimahallista on poistuttava kello 21:00 mennessä.