Share |

Seuran jäsenten uintivuoro


Sunnuntaivuoro on seuran jäsenistön yhteinen tapahtuma, jonka aikana jäsenistöllä on mahdollisuus omatoimiseen vesiliikuntaan (uinti, vesijuoksu) maksamalla edullisemman sisäänpääsymaksun. Sunnuntaivuoron aikana järjestetään myös uimakoulutoimintaa kaiken ikäisille lähes kaikilla altailla. Sunnuntaivuoro onkin oiva mahdollisuus esimerkiksi uimakoululaisten vanhemmille harrastaa kuntouintia tai vesijuoksua lapsen uimakoulun ajan! Mukaan sunnuntaivuorolle uimaan pääset liittymällä jäseneksi (katso ohjeet alla).

Syksyn jäsenuinnit 10.9.-17.12. HUOM! Su 10.12. ei ole jäsenuintia uintikilpailuiden vuoksi.

Jäsenuinnille on käytössä 50 m altaan syvän pään radat 3-6 sekä matalan pään rata 3. Lisäksi käytössä on aaltoallas.

Miten liittyä jäseneksi?
- rekisteröidy myClub -järjestelmän kautta ilmoittautumalla ryhmään Aikuisjäsen 2023 tai Lapsijäsen 2023 (https://swim.myclub.fi/flow/profile/new?new_profile=true (Valitse ryhmäksi: Aikuisjäsen 2023 / Lapsijäsen 2023)
- saat jäsenmaksulaskun sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa
- maksa lasku
- saat sähköpostiisi tiedon, mistä löydät jäsenkortin
- osta uimahallin kassalta itsellesi ranneke (hinta 8€) tai lataa omalle rannekkeellesi jäsenuinteja (5 tai 10 kpl) jäsenhinnallamme (aikuiset 5e, lapset 2,5e, alle 4v ei maksua)
- jäsenuinnit toimivat siis ainoastaan sunnuntaisin (katso päivät alta) seuravuorollamme klo 18.00-20.15

 

Kuntouinti

Jäsenistöllä on mahdollisuus kuntouintiin 50m altaalla syvän pään radoilla 3-6 ja matalan pään radalla 3. Huomioithan ohjeet altaan päädyssä. 

Uintiaika

Uintiaika on joka sunnuntai kello 18:00 - 20:15. Altaaseen EI saa mennä ennen kello 18.00. Uima-altailta on poistuttava viimeistään kello 20:15 ja uimahallista on poistuttava kello 21:00 mennessä.

Sunnuntaivuoron henkilökunta

Sunnuntaivuoron uimavalvonnasta vastaa kaksi päävalvojaa. Sunnuntaivuoron aikana uimahallissa noudatetaan uimahallin järjestyssääntöjä normaalisti.

Jäseneksi ilmoittautuminen

Jäseneksi voit ilmoittautua täältä: https://swim.myclub.fi/flow/profile/new?new_profile=true
Valitse ryhmäksi: Aikuisjäsen 2023 / Lapsijäsen 2023

Jäsenmaksu on aikuisilta 40 €/kalenterivuosi ja lapsilta 25 €/kalenterivuosi.