Hae sivuilta

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1866692 kpl

Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE

Hinnasto

Swimming Jyväskylän hinnaston löydät täältä: Lataa pdf tästä


Share |

Taitouinti - Esittely

Taitouinti tuli Swimming Jyväskylän lajivalikoimaan vuoden 2013 alussa.

Taitouintitoimintamme on niin leikkimielistä harrastuspohjaista, kuin kauden pääkilpailuun tähtäävää luovaa vesiurheilua. 

taitouinti.jpg

Kursseillamme kehitetään taitouinnin perustekniikkaa, vartalonhallintaa ja -ojennuksia erilaisten tehtävien ja harjoitteiden avulla. 

Taitouintiryhmät

Valmennusryhmät on jaettu nuoriin taitouintiin tutustuviin ja pitempään harrastaviin taitouimareihin. Jokainen taitouimari on yksilö ryhmän sisällä ja tämä mahdollistaa kehittymisen omassa tahdissa.


Taitouintivalmennuksesta Swimming Jyväskylässä vastaavat syyskauden alussa lajivastaavana ja valmentajana Piia Laitinen sekä Heta-Stiina Ridanpää. Apuna heillä häärivät Anna Salmikangas, Anton Jokelainen sekä Jonna Karjalainen.
 
Ilmoittaudu mukaan
(Huom! Taitouintiryhmät löytyvät "Taitouintijaoston" tai "Uimakoulut- ja kurssit" -jaoston alta.)
Lisätiedot
piia.laitinen(at)swim.fi tai 0400 904 976.

Valmentaja Piia Laitisen tarina

Piia Laitinen on 29-vuotias taitouinnin valmentaja, joka on harrastanut taitouintia Jyväskylässä vuosina 1997-2012, yhteensä 15 vuotta. Piia on toiminut taitouintivalmentajana vuodesta 2008 asti. Hän on moninkertainen NSM- ja SM-mitalisti soololla, duolla ja combolla sekä on voittanut Nuorten Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuissa Ruotsissa vuonna 2006 pronssia soololla. Piia on kouluttautunut  vuonna 2009 Suomessa taitouintituomariksi ja vuonna 2010  ja 2014 läpäisi FINAN (Kansainvälinen Uimaliitto) Taitouinnin tuomarikoulun.
 
Piia on toiminut siitä lähtien myös yhtenä Suomen neljästä kansainvälisestä tuomarista erinäisissä kilpailuissa vuosina 2011-2012 muun muassa Ranskassa (Ranskan Avoimet), 2 x Ruotsissa (Ruotsin Avoimet), Espanjassa (Comen Cup, 13-15-vuotiaiden Maailmanmestaruuskilpailut), Kreikassa (Nuorten Maailmanmestaruuskilpailut) ja Hollannissa (EM-kilpailut). 
Piia Laitiselta löytyy yleisurheilu- ja tanssitausta ja hän on saanut harrastaa nuoruudessaan monia eri lajeja suunnituksesta, pianonsoittoon ja  kilpauintiin taitouinnin ohella. Piia on toiminut Suomen Taitouinnin Ikäkausimaajoukkuevalmentajana syksystä 2012 ja Nuorten Maajoukkuevalmentajana tammikuusta 2013 asti. Piia valmistui matkailun restonomiksi heinäkuussa 2012 Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta. Valmentajana Piia haluaa olla innostava ja luova, jotta taitouinti tulisi tunnetuksi myös Keski-Suomen alueella ja Swimming Jyväskylän alaisuudessa se varmasti onnistuukin! Valmentajana hän valmis tekemään paljon töitä taitouinnin puolella ja auttaa nuoria uusia tulokkaita löytämään kiinnostuksen kohteen taitouinnista. "Taitouinti on ollut minulle 9-vuotiaasta lähtien intohimo, ja tämä onkin laji, jonka aion säilyttää elämässäni vähintään eläkeikään saakka", Piia kertoo. 
"Taitouintia voi harrastaa monessa eri muodossa niin nuori kuin aikuinen: 
uimarina, valmentajana, tuomarina, toimitsijana tai vaikka kilpailunjohtajana. Haluan tehdä kaikkeni, että Jyväskylässä taitouinnin valmennus olisi korkeatasoista ja -laatuista sekä pitkäjänteistä tulevaisuuteen suuntaavaa", Laitinen pohtii. Mieleenpainuvin hetki taitouintiuralla on ollut tavata vuoden 2012 tammikuussa Ranskan Avoimissa Mestaruuskilpailuissa taitouinnin entinen maailmanmestari, ranskalainen Virginie Dedieu.