Share |

Ohjeita vanhemmille

Tervetuloa uimahyppyjen valmennusryhmään!

Loimme tämän kattavan uimahyppääjän infopaketin, jotta liittyminen Jyväskylän Aallon uimahyppytoimintaan olisi vanhemmille mahdollisimman  selkeää ja helppoa. Monelle vanhemmalle uimahypyistä avautuu aivan täysin erilainen maailma, johon ovat tottuneet, jossa pitää ottaa huomioon pieniäkin yksityiskohtia myöten eri asioita. Tätä siirtymää helpottamaan, olemme keränneet alla tärkeimpiä muistettavia asioita, mitä teidän vanhempina tulee ottaa huomioon harrastusta aloittaessa. 

Uimahypyt tuli Jyväskylän Aallon lajivalikoimaan vuoden 2013 alussa Jyvässeudun Taitouimarit ja Uimahyppääjät ry:n yhdistyessä Swimming Jyväskylään. 

Uimahyppytoimintamme on niin leikkimielisempää harrastuspohjaista 

(Pomppupingviinit, Hyppyhirmut ja Harrastekilpa), kuin kauden pääkilpailuihin tähtäävää  tavoitteellisempaa toimintaa (Kilpa jr. ja Kilparyhmä).  

Valmennusryhmät on jaettu tasovalmennusjärjestelmän mukaisesti taidoiltaan  alhaalta ylöspäin. Jokainen uimahyppääjä on yksilö ryhmän sisällä ja tämä mahdollistaa kehittymisen omassa tahdissa. Tasovalmennusjärjestelmä tarkoittaa  käytännössä sitä, että uimahyppääjän ikä ei vaikuta siihen missä ryhmässä hän  harjoittelee, vaan omat henkilökohtaiset taidot. Seurassa harjoittelee kaudella  2023–2024 neljä eritasoista ryhmää, joissa maksimihyppääjämäärä on 12. 

Uimahyppyvalmennuksesta vastaa vuonna 2023–2024 Mette Nikunen, Inka Korhonen, Fanni Pakarinen, Roope Rossi ja Alisa Turpeinen. 

Treenivarusteet

Rannekkeet

myClub

Kausimaksut

Bluecard

Sairastumiset

Kuukautiset ja harjoittelu

Vanhempainvartit

Varojen keräys, sponsorointi

Kisoista yleisesti

Arvostelu

Kilpailureissut

Kilpailukalenteri/leirit

Pakkauslista kisoihin

Yleistä uimahypyistä