Share |

MASTERS

Masters-uinti on harrastustoimintaa, johon voivat osallistua yli 25-vuotiaat. Masters-uinti voi olla tehokasta kuntoilua tai tavoitteellista kilpailemista. Edellytyksenä ryhmään osallistumiselle on hyvä uimataito (jaksaa uida 2000 m tuntiin), vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoiden hallinta sekä halu kehittyä uimarina. Kilpauintikokemusta ei tarvitse olla. Noin puolet ryhmäläisistä on aloittanut uinnin vasta aikuisena. Mikäli tarvitset tekniikkaopetusta, katso kurssitarjonta täältä.

Nuorempanakin voi aloittaa harjoittelemisen tulevaa Masters-uraansa varten. Joissain masters-kilpailuissa on sarja 20 – 24 - vuotiaille uimareille. He kilpailevat ”alaikäisinä” varsinaisen kilpailun ulkopuolella.

Masters-uimarit harjoittelevat omien kykyjensä, tavoitteidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Vuosittain on kolmet SM-tasoiset mastersmestaruuskilpailut. Lisäksi useissa kilpailuissa on masterslajeja. Kilpasarjoja on viiden vuoden välein. Yläikärajaa ei ole.

Swimming Jyväskylän masters-toiminta on vilkasta. Meillä on noin 40 harrastajaa, joista noin 30 kilpailee.  

Edellytyksenä valmennukselle ja harjoittelulle ryhmässä on osallistuminen seuran toimintaan esim. kilpailuissa ja sunnuntaivuoroilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule ennen sitoutumista kokeilemaan millaista harjoituksissa on!

Harjoitusvuorot Syksy 2022

Torstai 17-18.15 AaltoAlvari

Sunnuntai 16.30-18

Valmentaja

Tiedustelut:

Antti Rantanen antti.rantanen(at)swim.fi

Masters2.jpg

Lisäksi mastersuimarit voivat osallistua omakustanteisesti Uimaliiton kilpailukalenterin kilpailuihin ja maksutta seuran omiin kilpailuihin.

JS-Cupien kutsut löytyvät Seuran omat kilpailut -osiosta