Share |

MASTERS

Masters-uinti on harrastustoimintaa, johon voivat osallistua uinnista kiinnostuneet aikuisliikkujat. Masters-uinti voi olla tehokasta kuntoilua tai tavoitteellista kilpailemista. Edellytyksenä ryhmään osallistumiselle on hyvä uimataito (jaksaa uida 2000 m tuntiin), vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoiden hallinta sekä halu kehittyä uimarina. Kilpauintikokemusta ei tarvitse olla. Noin puolet ryhmäläisistä on aloittanut uinnin vasta aikuisena. Mikäli tarvitset tekniikkaopetusta, katso kurssitarjonta täältä.

Nuorempanakin voi aloittaa harjoittelemisen tulevaa Masters-uraansa varten. Joissain masters-kilpailuissa on sarja 20 – 24 - vuotiaille uimareille. He kilpailevat ”alaikäisinä” varsinaisen kilpailun ulkopuolella.

Masters-uimarit harjoittelevat omien kykyjensä, tavoitteidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Vuosittain on kolmet SM-tasoiset mastersmestaruuskilpailut. Lisäksi useissa kilpailuissa on masterslajeja. Kilpasarjoja on viiden vuoden välein. Yläikärajaa ei ole.

Jyväskylän Aallon masters-toiminta on vilkasta. Meillä on noin 20 harrastajaa, joista noin 10 kilpailee.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule ennen sitoutumista kokeilemaan millaista harjoituksissa on!

Harjoitusvuorot Syksy 2024

Keskiviikko klo 16.30-18.00

Perjantai klo 19.00-20.00

Sunnuntai klo 12.15-13.45

IMG_0256.jpeg

Tiedustelut:

Antti Rantanen antti.rantanen(at)swim.fi

Lisäksi mastersuimarit voivat osallistua omakustanteisesti Uimaliiton kilpailukalenterin kilpailuihin ja maksutta seuran omiin kilpailuihin.