Share |

MASTERS

Masters-uinti on harrastustoimintaa, johon voivat osallistua yli 25-vuotiaat. Masters-uinti voi olla tehokasta kuntoilua tai tavoitteellista kilpailemista. Edellytyksenä ryhmään osallistumiselle on hyvä uimataito (jaksaa uida 2000 m tuntiin), vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoiden hallinta sekä halu kehittyä uimarina. Kilpauintikokemusta ei tarvitse olla. Noin puolet ryhmäläisistä on aloittanut uinnin vasta aikuisena. Mikäli tarvitset tekniikkaopetusta, katso kurssitarjonta täältä.

Nuorempanakin voi aloittaa harjoittelemisen tulevaa Masters-uraansa varten. Joissain masters-kilpailuissa on sarja 20 – 24 - vuotiaille uimareille. He kilpailevat ”alaikäisinä” varsinaisen kilpailun ulkopuolella.

Masters-uimarit harjoittelevat omien kykyjensä, tavoitteidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Vuosittain on kolmet SM-tasoiset mastersmestaruuskilpailut. Lisäksi useissa kilpailuissa on masterslajeja. Kilpasarjoja on viiden vuoden välein. Yläikärajaa ei ole.

Swimming Jyväskylän masters-toiminta on vilkasta. Meillä on noin 40 harrastajaa, joista noin 30 kilpailee.  

Edellytyksenä valmennukselle ja harjoittelulle ryhmässä on osallistuminen seuran toimintaan esim. kilpailuissa ja sunnuntaivuoroilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule ennen sitoutumista kokeilemaan millaista harjoituksissa on!

Harjoitusvuorot syksy 2021

Ke klo 16.30-18.00 uinti Wellamo

La klo 12.45-14.00 uinti Aalto Alvari + omatoiminen kuntosali

Mastersien sunnuntain valvojavuorot

Mastersit toimivat seuran sunnuntaivuoroilla valvojina noin 3 kertaa kauden aikana. Syksyn valvontavuoroja on ajalla 22.8.-12.12.2021. Vuoroista lähetetään sähköpostia toimintaan ilmoittautuneille.


Valmentajat

Antti Rantanen
Mikko Pirttimäki
Eetu Malvela

Tiedustelut:

Piia Laitinen piia.laitinen(at)swim.fi tai p. 040 090 4976

Masters-ryhmän blogia pääset lukemaan täältä: 
mastersswimmingjyvaskyla.blogspot.com

Masters2.jpg

Lisäksi mastersuimarit voivat osallistua omakustanteisesti Uimaliiton kilpailukalenterin kilpailuihin ja maksutta seuran omiin kilpailuihin.

JS-Cupien kutsut löytyvät Seuran omat kilpailut -osiosta