Share |

Ohjeita vanhemmille

TAITOUINTI: TERVETULOA TAITOUINNIN VALMENNUSRYHMÄÄN!

Loimme tämän kattavan taitouimarin infopaketin, jotta liittyminen Jyväskylän Aallon  taitouintitoimintaan olisi vanhemmille mahdollisimman selkeää ja helppoa. Monelle  vanhemmalle taitouinnista avautuu aivan täysin erilainen maailma, johon ovat tottuneet,  jossa pitää ottaa huomioon pieniäkin yksityiskohtia myöten eri tarvikkeita ja asioita. Tätä  siirtymää helpottamaan, olemme keränneet alla tärkeimpiä muistettavia asioita, mitä teidän  vanhempina tulee ottaa huomioon harrastusta aloittaessa.

Tulosta/lataa tämä infopaketti itsellesi, sillä kisoihin lähteville alempaa löytyy erikseen tärkeät pakkauslistat!

Taitouinti tuli Jyväskylän Aallon lajivalikoimaan vuoden 2013 alussa Jyvässeudun  Taitouimarit ja Uimahyppääjät ry:n yhdistyessä entiseen Swimming Jyväskylään.  Taitouintitoimintamme on niin leikkimielistä harrastuspohjaista (Merenneidot ja Flamingot),  kuin kauden pääkilpailuun tähtäävää luovaa vesiurheilua (Kurjet, Joutsenet ja Kolibrit). 

Valmennusryhmät on jaettu tasovalmennusjärjestelmän mukaisesti taidoiltaan alhaalta  ylöspäin. Jokainen taitouimari on yksilö ryhmän sisällä ja tämä mahdollistaa kehittymisen  omassa tahdissa. Tasovalmennusjärjestelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että taitouimarin  ikä ei vaikuta siihen missä ryhmässä hän harjoittelee, vaan omat henkilökohtaiset taidot.  Seurassa harjoittelee kevätkaudella neljä eritasoista ryhmää, joissa maksimiuimarimäärä on  12.

Taitouintivalmennuksesta Jyväskylän Aallossa vastaa vuonna 2023 lajivastaavana ja  Kolibrien vastuuvalmentajana Piia Laitinen. Taitouinnin tuntivalmentajina toimivat Nea  Hannula, Julia Kamppi, Emma Pienmäki, Peppi Kari, Pirita Pakarinen ja Elvi Tourunen.

Treenivarusteet

Rannekkeet

myClub

Kausimaksut

Bluecard

Taitouinnin testaukset

Sairastumiset

Kuukautiset ja harjoittelu

Vanhempainvartit

Varojen keräys, sponsorointi

Kisoista yleisesti

Kuviokilpailujen pakkauslista

Kisareissulle matkavakuutus sairastumisen varalle

Musiikkikilpailujen pakkauslista

Yleistä taitouinnista

Kotirataottelut ja valmistavat leirit

Kilpailu- ja tapahtumakalenteri