Share |

Jyväskylän Aallon kilpauintivalmentajatMikko Kaidesoja

Valmentaja
Ryhmä: Erityisryhmä
 

mikko.kaidesoja(at)saunalahti.fi 

useita Uimaliiton koulutuksia 


Ensiaskeleet uintivalmentajan tehtävässä Mikko otti 80-luvun alkupuolella Jyväskylän Uimaseuran uimakoulun ohjaajana. Oman valmennusryhmän kanssa hän aloitti joitakin vuosia myöhemmin. Ensimmäisen valmennusryhmän kanssa Mikko ehti tehdä töitä noin 10 vuotta. 90-luvulla Mikko toimi myös valmentajana Uimaliiton ikäkausiryhmissä. Valmennukset ehtivät jäädä noin 10 vuoden tauolle ennen kuin Mikko aloitti seuramme Erityisryhmän valmentajana oman lapsen uintiharrastuksen myötä vuonna 2012.


Noora Kuparinen

Vastuuvalmentaja Vaahtopäät

Apuvalmentaja Kolmosaalto

Uimaliitto taso 1

Mun nimi on Noora ja valmennan Vaahtopäät-ryhmää, sekä olen apukoutsina Kolmosaalto-ryhmässä. Uinnissa kilparyhmissä tuli oltua n. 8 vuotta lopetettuani kesällä 2021. Sen jälkeen aloitin valmentamisen ja nyt valmennan toista vuotta. Uimakouluja olen ohjannut n. 2 vuotta. Valmentajana sanoisin olevani rento, mutta vaadin tekemistä ja keskittymistä treeneissä. Treeneissä täytyy olla hauskaa tekemisen keskellä 🙂. Olen suorittanut uinnin TASO 1-koulutuksen.


Aada Tourunen

Vastuuvalmentaja Tsunamit

Apuvalmentaja Hyökyaallot

Uimaliitto taso 1

Olen uinut itse kilpaa n. 9 vuotta. Lopetin kilpauinnin 2020 ja 2021 vuoden vaihteessa ja olen nyt valmentanut melkein 2 vuotta. Uimakouluja olen ohjannut n.4,5 vuotta.

Kuvailisin itseäni valmentajaksi, jolla on iloinen ja positiivinen asenne mutta vaatii kuitenkin uimareilta yhteisten sääntöjen noudattamista ja tekemistä treeneissä. Minulle on tärkeää, että jokaista uimaria kohdellaan tasapuolisesti ja huomioidaan heidät myös yksilöinä. Valmentajana haluan tuoda hyvää meininkiä treenien keskelle :).


Sara Virtanen

Vastuuvalmentaja: Hyökyaallot, Masters

Apuvalmentaja: Tsunamit

Vesi- ja Tekniikkaralli -ohjaajakoulutus

Valmennan Hyökyaaltoja ja olen apuna Tsunameissa. Minulla on myös seuramme Masters -ryhmän vetovastuu.
Uin kilpaa seitsemän vuotta. Olen ohjannut lasten sekä aikuisten uimakouluryhmiä vuodesta 2017 saakka, mutta myös kilpauintipuoli veti mukaansa. Valmentanut olen vuodesta 2019 lähtien.
Harjoituksissa tavoittelen ilmapiiriä, johon on aina mukava tulla.
Vahvuuksieni valmentajana koen olevan laadukkaan tekemisen vaatiminen sekä erilaisten energioiden kohtaaminen.

Anna Kajosmäki

Vastuuvalmentaja: Laineet

Apuvalmentaja: Vaahtopäät

Uimaliitto taso 1

 
Olen Anna Kajosmäki, 18-vuotias opiskelija. Mulla on omaa kilpauintitaustaa yli 7 vuotta, joten laji on lähellä myös omaa sydäntä. Aloitin kilpauintivalmentajana syksyllä 2021 sen jälkeen, kun lopetin itse uinnin. Olen tällä kaudella Laineiden vastuuvalmentajana ja sen lisäksi apuvalkkuna Vaahtopäissä. Valmentamisen lisäksi ohjaan myös uimakouluja. Olen käynyt kilpauintivalmentajien taso 1 koulutuksen viime keväänä ja sen lisäksi muutamia uimakoulujen ohjaajakoulutuksia. Valmentajana pyrin huomioimaan jokaisen uimarin yksilönä sekä myös koko ryhmän. Tärkeintä on se, että treeneissä on aina hauskaa ja niistä jää hyvä fiilis jälkeenpäin