Share |

Taitouinti - Flamingot

Flamingot on ryhmä, johon siirrytään tällä hetkellä Merenneidoista. Flamingoissa harjoitellaan kevätkaudella 2022 aloittelijoiden kuvioita. Flamingot tekevät aloittelijat-sarjan mittaisen (1min) musiikkiohjelman, jota myös treeneissä harjoitellaan. Flamingot ovat taitouinnin ainoa valmennusryhmä, joka ei kilpaile, mutta osallistuu loppukeväällä/alkukesästä järjestettävään taitouimareiden ja uimahyppääjien yhteiseen kevätnäytökseen omalla musiikkiohjelmallaan.

Harjoitusajat keväälle 2022

Sunnuntai  
klo 13.00-15.45 (sis. 1h 15min kuivat ja 1h 30min allas)   
Aalto Alvari
Helmi

Valmentaja

Taitouimarit (5)

Flamingoissa ui 5 taitouimarin alkua. Merenneidot eivät toteudu keväällä 2022, joten kaikkia halukkaat merenneitolaiset siirretään Flamingoihin.

Maksut

Kevätkauden kausimaksu on 450,00€. Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun, allasvuokran, uimahallin pääsymaksut, ryhmän allas- ja tekniikkaharjoitusten valmennuksen. Kausimaksun pystyy maksamaan osissa ottamalla yhteyttä info(at)swim.fi.

Valmennusryhmäpaikan voi peruuttaa maksutta ensimmäisen kerran jälkeen sähköpostitse. Peruutukset otetaan vastaan vain kirjallisesti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden kausimaksuhinnan. Huomioithan, että valmennusryhmään ilmoittautuminen on sitova ilman erillistä peruutusta eli peruutukseksi ei tulkita sitä, jos ryhmää ei aloita lainkaan tai maksua ei makseta! Kauden aikana kausimaksuja voidaan hyvittää ainoastaan lääkärintodistusta vastaan (täysien kuukausien mukaan) tai mikäli tapahtuu muutto toiselle paikkakunnalle. Edellä mainituissa tilanteissa kausimaksun hyvitystä tulee anoa erikseen johtokunnalta, joka päättää maksujen hyvityksistä.