Share |

Taitouinti - Flamingot

Harjoitusajat kaudelle 2022-2023

Sunnuntai: Kuiva 13.15-14.15; Allas 14.15-15.45
Aalto Alvari
Elvi ja Peppi

Valmentaja

Taitouimarit (7)

Harrasteryhmässä ui 7 taitouimarin alkua.
Nautitko vedessä olemisesta? Tylsistyttääkö pelkkä kaakeleiden laskeminen? Haluatko yhdistää liikkumisen, musiikin ja veden? Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua taitouinnin harrasteryhmään, joka starttaa keskiviikkona 31.8.2022. Myös aikuiset ovat tervetulleita kokeilemaan tätä huikean näyttävää yleisöystävällistä lajia! Taitouinti on uintiurheilun muoto, jossa altaassa tehdään koordinaatiota, voimaa, taitoa, taiteellisuutta ja kestävyyttä vaativia liikkeitä musiikin tahdissa. Taitouinti on myös kontaktilaji, joka ainoana urheilulajina yhdistää liikkeen, musiikin ja veden tässä muodossa.

Harrasteryhmä on ryhmä, johon siirrytään tällä hetkellä Merenneidoista tai siihen voi tulla ilman mitään kokemusta lajin parista. Harrasteryhmän tavoitteena on osallistua seuran joulunäytökseen 1 minuutin mittaisen Aloittelijat-sarjan musiikkiohjelmalla, jota työstetään syksyn aikana. Ryhmään pystyy osallistumaan, mikäli uimarilla (iästä riippumatta) on vähintään 25 m uimataito ja pystyy toimimaan itsenäisesti pukuhuone- ja suihkutiloissa. Harjoituksia pystytään yksilöimään uimareiden taitojen mukaan. Kisavelvoitetta ei harrasteryhmällä ole. Harrasteryhmään voi osallistua niin lapset kuin aikuiset. Iällä ei ole väliä, kunhan nauttii vedessä olemisesta.

Ryhmä järjestetään Aalto Alvarissa (osoitteessa Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä) 31.8.-14.12.2022 välisenä aikana ja se sisältää 15 kertaa. Allasharjoitukset tapahtuvat 50 m altaan ratojen 7–8 syvässä päässä ja kuivatreeni kahvion tasanteella.

Maksut

Syyskauden kausimaksu on 400,00€. Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun, allasvuokran, uimahallin pääsymaksut, ryhmän allas- ja tekniikkaharjoitusten valmennuksen. Kausimaksun pystyy maksamaan osissa ottamalla yhteyttä info(at)swim.fi.

Valmennusryhmäpaikan voi peruuttaa maksutta ensimmäisen kerran jälkeen sähköpostitse. Peruutukset otetaan vastaan vain kirjallisesti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden kausimaksuhinnan. Huomioithan, että valmennusryhmään ilmoittautuminen on sitova ilman erillistä peruutusta eli peruutukseksi ei tulkita sitä, jos ryhmää ei aloita lainkaan tai maksua ei makseta! Kauden aikana kausimaksuja voidaan hyvittää ainoastaan lääkärintodistusta vastaan (täysien kuukausien mukaan) tai mikäli tapahtuu muutto toiselle paikkakunnalle. Edellä mainituissa tilanteissa kausimaksun hyvitystä tulee anoa erikseen johtokunnalta, joka päättää maksujen hyvityksistä.