Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE

Hinnasto

Swimming Jyväskylän hinnaston löydät täältä:

file:///C:/Users/Omistaja/Desktop/Hinnasto%20kev%C3%A4t%202019.pdf

Share |

Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisohje

Kurssipaikat varataan ilmoittautumislomakkeen kautta. 

Syksyn ryhmiin ilmoittautumiset alkavat perjantaina 31.5.2019 klo 9:00.

Toiminnassa mukana olleet ovat saaneet ilmoittautumisohjeet ja tunnukset järjestelmään, jossa voivat ilmoittaa lapsensa mukaan kursseille. Kirjauduthan sisään olemassa olevilla tunnuksilla.


SISÄÄNKIRJAUTUMINEN / ILMOITTAUTUMISLOMAKE 

Ohjeet lomakkeelle:

Ilmoittautuessasi kesän halliuimakouluihin valitse jaostoksi "Kesän halliuimakoulut". Valittuasi "Jaoston" näet oikeassa valikossa ryhmät. Valikosta näkee, mihin ryhmiin on paikkoja vapaana. Valitse oikea ryhmä ja paina "Lähetä-nappia". Mikäli ryhmä on täynnä, paikkavaraus ei onnistu. Huom! Paina "Lähetä" vasta sen jälkeen, kun olet valinnut ryhmän. Otathan huomioon, että tunnuksien kautta voit ilmoittaa vain yhden uimarin kerrallaan. 

Jos ryhmä on täynnä, sivu ilmoittaa, ettei paikanvaraus onnistu. Valitse tällöin toinen sopiva ryhmä. Jos haluamaanne ryhmään ei ole paikkoja vapaana, voitte jättää jonotuspyynnön sähköpostitse tai soittamalla. Teemme jonotuslistan ilmoittautumisjärjestyksessä ja pyrimme löytämään mahdollisimman monelle kurssipaikan. Otamme sähköpostilla yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

Muistathan täyttää sähköpostiosoitteesi tarkasti oikein järjestelmään, jotta vahvistussähköposti tulee perille paikkatilauksesta.


Peruutusehdot:

Uimakoulupaikan voi peruuttaa veloituksetta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen perimme täyden kurssimaksun. Peruutukset tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: info(@)swim.fi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova ilman erillistä peruutusta! Huomaathan, että laskun maksamatta jättämistä tai jos kurssia ei ole aloitettu ei tulkita peruutukseksi.