Share |

Maksut

(katso ajankohtaisin tieto toimintalinjasta)

Johtokunta on päättänyt maksuista seuraavaa:

Kausimaksut 

Kilparyhmien kausimaksut tulevat maksuun aina kevät- ja syyskauden alkaessa. Kausimaksu kattaa valmennuksen kyseisellä kaudella (allas- ja kuivaharjoittelu), ratavuoromaksut, valmentajan sisäänpääsyrannekkeen, jäsenyyden ja seuran kilpailukalenterin mukaisissa kilpailuissa kolme starttia/kilpailu tai taitouinnissa ja uimahypyissä osallistumismaksut. Lisäksi maksu kattaa pääkilpailuissa (Rollot/IKM/NSM/SM) ja GP-sarjan kilpailuissa kaikki startit sekä SM/NSM/IKM-finaaleissa hotellimajoituksen. Seuraan tullessaan uusi uimari saa seuran uimalakin ja edustuksen uimarit myös seuran t-paidan. Hieroja/fysioterapeutti SM- ja GP-kilpailuissa kuuluvat kausimaksun maksaneille. Uimari, joka harjoittelee seuran valmennusryhmässä tai seuran hyväksymässä valmennuksessa ja maksaa kausimaksun, on oikeutettu yllämainittuihin etuihin.

Ilmoittautuminen valmennusryhmään on sitova koko kaudeksi ja mahdollinen peruutus on tehtävä ennen kauden alkua. Kauden aikana kausimaksuja voidaan hyvittää ainoastaan lääkärintodistusta vastaan (täysien kuukausien mukaan) tai mikäli tapahtuu muutto toiselle paikkakunnalle. Edellä mainituissa tilanteissa kausimaksun hyvitystä tulee anoa erikseen johtokunnalta, joka päättää maksujen hyvityksistä.

Tavallinen kansallinen kilpailu

Seura maksaa vain sovitun määrän startteja per uimari sekä valmentajien päivärahat, mahdolliset erilliset majoitus- ja ruokailukulut. Yleensä kuljetus tapahtuu seuran tilaamalla bussilla, jonka kustannus jaetaan tasan uimareiden ja mukaan lähtevien vanhempien kesken. Uimari voi uida sovittua starttimäärää useamman startin maksamalla lisästartit seuran tilille ennen kisaa. Urheilijoiden omavastuut laskutetaan jokaisesta kilpailureissusta erikseen. Laskut tulevat Seuramapin kautta sähköpostitse ja useimmiten laskutus tapahtuu kilpailun jälkeen.

Uimari edustaa näissä kilpailuissa aina seuraamme.

Johtokunta päättää kilpailusuunnitelmasta eli niistä kilpailuista, joihin seura osallistuu. Jos uimari haluaa osallistua muihin kilpailuihin, niin se on mahdollista, mutta seura ei osallistu sen kilpailun kustannuksiin.

Pääkilpailut (SM, NSM, IKM-loppukilpailut)

Seura maksaa kaikki uimareiden startit ja yhteismajoituksen, valmentajien päivärahat ja kulut sekä joukkueenjohtajan kulut. Uimareiden kustannettavaksi jäävät kilpailuissa tapahtuvat ruokailu- ja matkustuskulut. Seura pyrkii myös toteuttamaan fysioterapeutin palvelut aikuisten pääkilpailuihin seuran kustannuksella.


Näihin pelisääntöihin tehdään tarvittaessa muutoksia, jos seuran rahatilanne sitä vaatii. Kilpailuita varten on tehty tarkka kilpailusuunnitelma ja -budjetti, jonka toteutumisesta vastaa seuran päävalmentaja.

Muista kilpailuista tehdään päätökset erikseen.