Share |

Kevään 2024 vauva- ja perheuinnin kurssit

Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa:
To 14.12. klo 9.00. HUOM! Kevään vauvauinnit pidetään Wellamossa Vaajakoskella monitoimialtaassa.
Teethän ilmoittautumisen vauvan tiedoilla (nimi ja syntymäaika). Mikäli vauvalla ei ole vielä nimeä ilmoittautumishetkellä tee ilmoittautauminen Vauva Virtanen -tyyppisesti. Kun nimi on selvillä käy muokkaamassa se myClubiin omissa tiedoissa. Kursseille pääsee mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa ja tällöin hinta määräytyy ilmoittautumisajankohdan mukaisesti. Vauvauinnin aloittaminen on mahdollista 3 kk iässä. Mikäli vauva täyttää 3 kk kesken kurssikauden, aloitetaan vauvauinti siitä uintikerrasta, jolloin vauva on jo täyttänyt 3 kk.

Pidätämme oikeuden hinnan ja kurssikertojen muutoksiin kaikilla kursseilla.

Kastepisarat (ent. vauvauinnin alkeet)
Kastepisarat on vauvauinnin alkeisyhmä, joka on tarkoitettu yli 3 kk ikäislle ja yli 5 kg painoisille vauvoille. Ryhmään saa tulla mukaan myös alle kouluikäinen isosisarus (1 sisarus/vauva). Kastepisarat -ryhmään vauva osallistuu aikuisen kanssa (1-2 aikuista/vauva). Mikäli mukaan tulee isosisarus, tulee mukana olla aina kaksi aikuista. Kastepisaroissa on tavoitteena luoda vauvalle luonteva vesisuhde sekä vahvistaa vuorovaikutusta turvallisen aikuisen, laululeikkien sekä erilaisten välineiden avulla. Kastepisaroissa opetellaan uintiotteet ja harjoitellaan kannuttamista sekä sukellutuksia sukellusrefleksiä hyödyntäen.


La klo 8.30-9.00 Ilmoittaudu tästä
Paikka: Wellamo, monitoimiallas (HUOM! Paikka vaihtunut)
Hinta: 199 € ilman sisarusta, 225 € mikäli sisarus mukana
Kausi: 20.1.-4.5. (ei kurssia pääsiäisenä 30.3.)

Vesihelmet (ent. vauvauinnin jatko)
Vesihelmet on vauvauinnin jatkoryhmä, joka on tarkoitettu Kastepisarat -ryhmän (ent. vauvauiniin alkeet) käyneille yli 8 kk vauvoille. Ryhmään saa tulla mukaan myös alle kouluikäinen isosisarus (1 sisarus/vauva). Vesihelmet -ryhmään vauva osallistuu aikuisen kanssa (1-2 aikuista/vauva). Mikäli mukaan tulee isosisarus, tulee mukana olla aina kaksi aikuista. Vesihelmissä vahvistetaan vauvan suhdetta veteen sekä vuorovaikutusta turvallisen aikuisen, laululeikkien sekä monipuolisten välineiden avulla. Vesihelmissä myös kerrataan uintiotteet ja tasapainoilut, opetellaan omaehtoista sukeltamista, esineiden poimintaa vedestä sekä puhalluksia veteen.

La klo 9.00-9.30 Ilmoittaudu tästä

Paikka: Wellamo, monitoimiallas (HUOM! Paikka vaihtunut)
Hinta: 199 € ilman sisarusta, 225 € mikäli sisarus mukana
Kausi: 20.1.-4.5. (ei kurssia pääsiäisenä 30.3.)

La klo 10.00-10.30 Ilmoittaudu tästä
Paikka: Wellamo, monitoimiallas (HUOM! Paikka vaihtunut)
Hinta: 199 € ilman sisarusta, 225 € mikäli sisarus mukana
Kausi: 20.1.-4.5. (ei kurssia pääsiäisenä 30.3.)


vauvauimari.jpg


Peruminen:

Vauvauintipaikan voi peruuttaa veloituksetta ensimmäisen kurssikerran jälkeen. Tämän jälkeen perimme täyden kurssimaksun. Peruutukset tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: vauvauinti@swim.fi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova ilman erillistä peruutusta! Eli peruutukseksi ei tulkita sitä, jos kurssia ei aloita lainkaan tai maksua ei makseta.


Tiedustelut:

info(at)swim.fi tai puhelimitse 040-1722288