Share |

Mukaan toimintaan...


Jäseneksi

Seuran jäseneksi pääset täyttämällä jäsenlomakkeen. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen johtokunta. Jäsenmaksu maksetaan aina kalenterivuodeksi kerrallaan. Seuran jäsenet ovat oikeutettuja jäsenetuihin ja edullisempaan uintiin seuran uintivuorolla.

Lue lisää

Uimakouluun

Uimakoulukursseja järjestetään keväällä ja syksyllä. Syksyn kurssit alkavat syyskuussa ja ilmoittautuminen kursseille alkaa 1-3kk ennen kurssin alkua. Kevään kurssit alkavat aina tammikuussa ja niille ilmoittaudutaan myös 1-3kk ennen kurssin alkua. Ilmoitamme aina uutisissa tarkemmin ilmoittautumisajat. Kursseille voi kysellä myös peruutuspaikkoja kauden alkupuolella. Lisää tietoja uimakouluista TÄÄLLÄ.

Kilpavalmennukseen

Mikäli olet innokas uimari ja kiinnostunut kilpailemisesta, pääset mukaan kilparyhmiin kokeilemaan, mikä ryhmä sopisi sinulle parhaiten. Kilparyhmiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä joko Valmentaja mikko.alpola@gmail.com tai urheilutoimenjohtaja Antti Rantaseen antti.rantanen@swim.fi. Kilparyhmiin voi tulla mukaan milloin vain, eli erillistä ilmoittautumisaikaa ei ole.

Harrastajaksi / Kuntoilijaksi

Seurassa toimii yli 12-vuotiaille ja nuorille aikuisille suunnattuja harrasteryhmiä, jotka harjoittelevat valmentajan johdolla 1-3 kertaa viikossa. Harrasteryhmään pääsee mukaan ottamalla yhteyttä urheilutoimenjohtaja Antti Rantaseen antti.rantanen@swim.fi.

Aikuisilla on mahdollisuus käydä seuran uintivuorolla edullisemmin uimassa seuran jäsenkortilla. Seura järjestää aikuisille uimakouluja ja tekniikkakursseja. Lisäksi seurassa toimii myös aktiivinen Masters-uimareiden porukka, jossa nuorimmat ovat n. 25-vuotiaita ja yläikärajaa ei tunneta. Lisätietoja masterstoiminnasta sivulla: http://www.swim.fi/8


Vammaisuintiin

Seurassamme toimii myös nuorten liikunta- ja kehitysvammaisten uimareiden kilparyhmä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tähän ryhmään löytyy sivulta: http://www.swim.fi/87

Seuratoimijaksi

Urheiluseura muodostuu urheilijoista, valmentajista, ohjaajista, vanhemmista ja muista aktiiviharrastajista. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan seuran tapahtumiin, ottamaan osaa kilpailujärjestelyihin tai mihin vaan yhteiseen tekemiseen, ota yhteys toiminnanjohtajaan: info(at)swim.fi.