Share |

Rekrytointi

Swimming Jyväskylä on vuonna 2000 perustettu uimaseura, jossa on tarjolla kilpa- ja harrasteuintia, kurssitoimintaa, uimahyppyjä, taitouintia ja masters-toimintaa. Seuralle on myönnetty HuimaSeura- ja Sinettiseura statukset ja turvallisen vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Meille onkin ensiarvoisen tärkeää tarjota laadukasta toimintaa myös jatkossa, jossa keskeisessä osassa ovat motivoituneet ja osaavat työntekijät.

HAETAAN UIMAKOULUOHJAAJIA KESÄKSI 2019

Etsimme uimakouluohjaajia kesän halliuimakouluihin, jotka järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa. Uimakoulut järjestetään AaltoAlvarissa ja Wellamossa arkipäivisin. Työ on tuntityötä ja tuntimäärät voidaan sopia ohjaajan mahdollisuuksien mukaan. Ohjaajalla tulee olla SUH uimaopettajan pätevyys tai liikuntatieteellisessä tiedekunnassa suoritetut uinnin syventävät opinnot. Laita hakemuksesi ja CV:si meille 18.4.2019 mennessä osoitteeseen info@swim.fi.

Swimming Jyväskylä edellyttää työntekijöiltään vastuuntuntoista asennetta sekä rohkeutta toimia itsenäisesti ja aloitekykyisesti. Ohjauskokemusta lasten uimakoulujen parissa sekä luovaa ja idearikasta työotetta arvostetaan. Lisätietoa uimakouluista ja muusta toiminnasta löydät osoitteesta www.swim.fi. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta info(at)swim.fi tai 040 172 2288. 

Edellytämme tai tarvittaessa koulutamme:

  • Uimaopettajan tutkintoa (Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto SUH ry, tai vastaava koulutus)
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Tule rohkeasti mukaan hyvään seuraan! 

Lisätietoja ja hakemukset
info(at)swim.fi
040 172 2288

___________________________________________________

#kesäduuniOPnpiikkiin

OP Keski-Suomi on myöntänyt Swimming Jyväskylä ry:lle tukea 15-17 vuotiaan nuoren työllistämiseen kesäksi 2019. Kiitos OP Keski-Suomi!

Lisätietoja kampanjasta ja työnhakuohjeet löytyy täältä.

Hakuaika on 18.3.-18.4.2019, joten laitahan hakemustasi pian tulemaan :)

____________________________________________________

Meillä vapautuu toisinaan valmentajan, uimakouluohjaajan ja vauvauinninohjaajan paikkoja. Tarjoamme reippaille, oma-aloitteisille, ahkerille ohjaajille ja valmentajille mahdollisuuden osa-aikaiseen työhön. 

Lisäksi, etsimme ohjaajia syksyn toimintaan erilaisiin ohjaustehtäviin. Työ on tuntityötä ja tunteja on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijoille sen joustavuuden vuoksi. Hakijan toivotaan käyneen Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopettajakoulutuksen (tai muu vastaava koulutus kuten Vesiralliohjaaja), mutta mikäli se on käymättä uimaseura kouluttaa sinut tehtävään.

Uimakouluohjaajien lisäksi Swimming Jyväskylä hakee vauvauintiohjaajia sekä vakituisiksi ohjaajiksi että sijaisiksi AaltoAlvariin ja Kypärämäkeen.  Hakijalla tulee olla tarvittavat koulutukset käytynä. 

Laita työhakemus ja CV meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tiedot voit lähettää osoitteeseen: info(at)swim.fi