Swimmingin taitouimareille mitalisadetta virtuaalisista Kuopion Kuohu Open-kisoista!

23.05.2021

Swimming Jyväskylän taitouimarit osallistuivat tänään järjestettyihin taitouinnin virtuaalisiin Kuopion Kuohu Open - kilpailuihin upealla menestyksellä 👏. Kisoissa nähtiin hienoja suorituksia niin Kolibrien, Joutsenten kuin Kurkienkin osalta ja henkilökohtaisia ja joukkueen piste-ennätyksiä paukkui startti startilta kisan edetessä. 💪
 
Kolibrien Helka Riekkinen saavutti henkilökohtaisesti uransa parhaimmat pisteensä vapaalla soolollaan sijoittuen Fina Junior-sarjassa viidenneksi ja Fina Senior-sarjassa neljänneksi pistein 64,6333 🤩. Alisa Hynninen paukutti myös henkilökohtaisen piste-ennätyksen 60,3000p. vapaassa soolossa jääden niukasti 0,2 pisteen erolla mitalitaiston ulkopuolelle sijoittuen AG15-sarjan neljänneksi, Fina Junior-sarjan seitsemänneksi ja Fina Senior-sarjan viidenneksi.
 
Minea Eskelinen ja Alisa Hynninen tykittivät vapaalla duollaan melkein kolmen pisteen parannuksella edellisistä kisoista ykköspallille ansaiten kultamitalin 🥇 AG15-sarjassa pistein 62,2667 🥳. Kolibrien siskokset Sara ja Unna Sinivuo uivat hienosti AG15-sarjan pronssimitalille 🥉 59,3667 pisteellään, joka on heidän duopiste-ennätyksensä. Samaisella ohjelmallaan he sijoittuivat Fina Junior-sarjan viidenneksi ja Fina Senior-sarjan neljänneksi.
 
Fina Junior-sarjaan osallistuivat myös vapailla duoillaan Kolibrien Elvi Tourunen ja Alisa Hynninen, Joutsenten Adalmiina Mattila ja Selma Anttilainen sekä Jenna Suomela ja Maiju Malkasaari. Tourunen ja Hynninen venyivät Fina Junior- ja Fina Senior-sarjassa pronssimitalille vapaalla duollaan piste-ennätyksen 63,9000p. kanssa 🥉. Mattila ja Anttilainen tekivät duollaan kisadebyyttinsä ansaiten 49,5667 pistettä ja he sijoittuivat AG15-sarjan seitsemänneksi ja Fina Junior-sarjan yhdeksänneksi. Suomela ja Malkasaari paransivat edellisistä kisoista parilla pisteellä uiden samalla kauden ehyimmän suorituksensa. He sijoittuivat Fina Junior-sarjan seitsemänneksi ja Fina Senior-sarjan viidenneksi pistein 56,4000.
 
Seuramme nuorimmat taitouimarit Kurjet tekivät myös kisadebyyttinsä Kuohu Openissa osallistuen AG12-sarjan comboon voittaen hopeaa 🥈 pistein 42,7333. 👏 Kurkien combossa uivat Matilda Uguccioni, Miia Kaski, Alva Opperbeck, Hilla Kippola, Hanni Harmainen ja Ellemaija Anttilainen.
 
Kolibrit taistelivat combollaan Fina Junior- ja Fina Senior-sarjan hopealle 🥈 täysin samoin pistein 63,5333 kuin edellisissä kisoissa. Combossa uivat Minea Eskelinen, Alisa Hynninen, Peppi Kari, Kiia Kunelius, Pirita Pakarinen, Helka Riekkinen, Elvi Tourunen, Sara Sinivuo ja Unna Sinivuo. Harmillisesti loppuohjelman puhtaus ja synkro eivät vielä osuneet nappiin, jotta combolla olisi tullut piste-ennätystä, mutta Kolibrien mitalinälkä on kova ja muutaman viikon harjoittelulla paukkuvat varmasti nekin ennätykset, kun päästään kuvaamaan kisastartit Jyväskylän omiin taitouinnin virtuaalikisoihin, jotka tunnetaan jatkossa nimellä "Jyväskylän Laineilla" 🌊.
 
Kolibrien heviteemainen vapaa joukkue vakuutti tuomariston ja samalla kruunasi Swimming Jyväskylän taitouimareiden kisat, kun tytöt räjäyttivät molemmat ykköspallit taivaisiin Fina Junior- ja Fina Senior-sarjassa voittaen kultaa 🥇🥇 pistein 64 tasan! Tämä oli ehdottomasti Kolibrien puhtain ja energisin joukkuesuoritus tähän mennessä. Vapaassa joukkueessa uivat Minea Eskelinen, Alisa Hynninen, Kiia Kunelius, Pirita Pakarinen, Helka Riekkinen, Emma Pienmäki, Sara Sinivuo ja Unna Sinivuo. Varauimareina toimivat Elvi Tourunen ja Peppi Kari.
 
Swimmingin taitouimarit kahmivat kisoista siis yhteensä 9 mitalia, joista 3 oli kultaista 🥇🥇🥇, 3 hopeista 🥈🥈🥈 ja 3 pronssista 🥉🥉🥉. Tähän mitalisaldoon ja huikeisiin piste-ennätyksiin eivät valmentajat voi olla muuta kuin tyytyväisiä ja tästä on hyvä jatkaa viimeisiin treenirutistuksiin, kohti kauden omia päätöskisoja. Swimmingin taitouimareiden mitalinälkä on huikea ja upeaa nähdä kuinka kova harjoittelu tuottaa tulosta! 💪
 
Seura onnittelee kaikkia mitalisteja ja henkilökohtaisia piste-ennätyksiä saaneita urheilijoita! 🥳👏😊

15.09.2022Syyskuun kuukausitiedote
12.09.2022Uimahyppääjien alueleirin terveiset
17.08.2022Elokuun kuukausitiedote
23.06.2022Etsimme uimaopettajia ja uintivalmentajia
10.06.2022Taitouimareiden ja Uimahyppääjien yhteinen kevätnäytös
06.06.2022Kesäkuun kuukausitiedote
24.05.2022Aallon kevätkokous pidetty
09.05.2022Kevätkokous 23.5. esityslista ja ennakkomateriaalit
06.05.2022Toukokuun kuukausitiedote
22.04.2022Aallon kahviotoiminta AaltoAlvarissa päättyy 30.6.

Siirry arkistoon »