IKM-aluekilpailuista 11 uimaria finaaliin!

08.11.2017

Ikäkausimestaruusuintien Keski- ja Itä-Suomen aluekilpailut kilpailtiin 3.-5.11. Jyväskylässä. Mukana kilpailuissa oli 272 uimaria 14 eri seurasta. Aluekilpailuja järjestettiin samanaikaisesti seitsemällä paikkakunnalla. Tytöt 13-15 -vuotiaista ja pojat 14-16 -vuotiaista joulukuun alussa uitaviin loppukilpailuihin Vaasaan pääsi 16 nopeinta per laji. Sarjat T-10, T-11, P-11 ja P-12 uitiin vain alkukilpailuissa ja tulokset koottiin valtakunnallisesti. Kahdeksan parasta joka lajissa saa diplomin. Lisäksi aluekilpailuissa jaettiin näille ikäsarjoille liiton mitalit.

Kahdeksan parhaan joukkoon nuoremmissa ikäluokissa ylsi Nikita Semach, joka nappasi upeasti sijan 2 50m selkäuinnissa, sijan 4 100m selkäuinnissa ja sijan 6 50m perhosuinnissa!

Kuvassa 10-12 -vuotiaiden aluekilpailun 4x50skuv sekajoukkueen iloinen voittajajoukkue! (Kuvassa Nikita Semach, Arttu Venemies, Oosa Tourunen ja Maria Kajosmäki)

Vanhemmista ikäluokista 11 Swimmingin uimaria selvitti tiensä loppukilpailuihin. Lisäksi myös neljässä viestissä aukesi paikka finaaleihin.  Alla uimarit lajeineen: