Share |

Oskarin uinnit 2019

SWIMMING JYVÄSKYLÄ järjestää Suomen Uimaliiton luvalla kansalliset FINA- ja IPC-statuksen omaavat XXXVI Oskarin Uinnit Jyväskylässä la 16.2.2019. 

Tervetuloa kilpailemaan, katsomaan ja kannustamaan!

toimitsijat_oskarin_uinnit_2017.jpg

Kilpailukutsu

Invitation

Näitä kisasivuja täydennetään järjestelyjen edetessä.


Yleistä

Kilpailunjohtajana toimii Matti Alpola (FINA) ja lähettäjänä Hannu Pärnänen (FINA).
Tiedustelut kilpailukoordinaattori Kaisa Paananen kilpailut(at)swim.fi

HUOM! Kilpailujen aikana halli on yleisessä käytössä kylpylän osalta, joten vain kilpailuallas ja ilmoitetut 25 m altaan verryttelyradat ovat kilpauimareiden käytössä.

Otattehan huomioon että valokuvaaminen on kiellettyä päätykatsomossa sekä allastasanteella. Sivukatsomossa valokuvaaminen on sallittua.

HUOM! TARKISTAKAA LÄHTÖLISTAT JA ILMOITTAKAA PUUTTUVAT UIMARIT SEKÄ VÄÄRISSÄ LAJEISSA OLEVAT MAHDOLLISIMMAN PIAN kilpailut (a) swim.fi

Aikataulu - arvioitu

Osallistuvat seurat

Startit seuroittain

Livetiming

Kilpailuja voi seurata Livetiming - tulospalvelusta.

Lähtölistat 

Lähtölistat julkaistaan Livetimingiin heti pikimmiten peruutusajan päätyttyä. Ensimmäiset paperiset listat tulostetaan toimitsijoille. Seuroille on listoja jaossa vasta lähempänä kilpailujen alkua. Kuuluttaja ilmoittaa listojen valmistumisesta. Ajantasaiset lähtölistat tuodaan myös hallin seinille paperisena. Seurat saavat ilmaisen lähtölistan jokaista 10 uimaria kohden. Lähtölistoja voi myös ostaa kilpailukansliasta 2€/kpl hintaan. 

Lähtölistat - 800m vapaauinti naiset
Lähtölistat - 800m vapaauinti miehet

Pysäköinti

HUOM! Pysäköintipaikoille ei ole ohjeistusta. Kilpailijoita pyydetään ystävällisesti pysäköimään Pitkäkadun päässä olevalle hiekkaparkkikentälle. Illalla JYP:llä on viereisessä hallissa kotiottelu, jolloin myös jääkiekkokatsojat käyttävät samaa paikoitusaluetta. 

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee AaltoAlvarin eteisaulassa ja aukeaa ennen verryttelyn alkua lauantaiaamuna kello 9.00. Kilpailukanslia on auki kilpailujen ajan.

Seurakuoret

Seurakuoret ovat noudettavissa kilpailukansliasta lauantaiaamuna. Kuoret sisältävät mm. yleisohjeet, avainrannekkeet (rajoitettu määrä/seura) sekä tilatut ruokailuliput omassa kuoressaan.

HUOM! Rannekkeet on palautettava kilpailuiden jälkeen seurakuoressa kilpailukansliaan yhtenä nippuna koko seuran osalta. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään seuralta 15€ maksu.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet löytyvät hallin alakerrasta. Kulku pukuhuoneisiin tapahtuu aulan kassaa vastapäätä olevia portaita pitkin.

Joukkueenjohtajien palaveri

Erillistä joukkueenjohtajien palaveria ei pidetä, joten lue seurakirje ja tämä kisainfosivu huolella. Kilpailunjohtaja ja yleisjohtaja ovat kuitenkin tavattavissa ennen verryttelyn alkua 9.20 Kokoustilassa, mikäli seuroilla on kysymyksiä.

Verryttely

Verryttely on mahdollista ennen kilpailuja kilpailualtaassa 9.30 alkaen ja kilpailuiden aikana 10.15 alkaen muutamalla radalla 25 metrin altaalla. Merkitsemättömät 25 metrin altaan radat sekä muut uimahallin altaat ovat muussa asiakaskäytössä.

Peruutus

Sähköiset peruutustunnukset lähetetään seuroille lisäinfon kera Tempuksen yhteystietoihin.

Palkintojen jako

Kussakin lajissa palkitaan kunkin sarjan ja ikäryhmän 3 parasta.

Löytötavarat

Kilpailujen aikana löytätavarapiste on kilpailukanslian yhteydessä eteisaulassa. Kilpailuiden jälkeen löytytavaroita voi kysellä osoitteesta: liikunta.aaltoalvari(at)jkl.fi

Kahvio

Uimahallin kahvio on auki aina aamun ensi hetkistä illan hämärään asti. Herkulliset leivonnaiset, välipalat, erilaiset juomat. Kaikkea tätä ja paljon muutakin on saatavissa kahviosta. Tervetuloa!

Ruokailu

Yhteistyökumppanimme ruokailuissa on Semman Ravintola Lozzi, jossa on tarjolla pitkä lounasbuffet linjastolta perjantaina klo 18 saakka ja lauantaina klo 11-17 osoitteessa, Keskussairaalantie 4, P-rakennus (uimahallin viereinen rakennus). Ruokailu tapahtuu ennakkoon tilatuilla lipuilla ja seuralaskutuksella. Ilman ennakkovarausta, hinnat ovat kalliimmat

Hinnat:
6,80 € /lounas ja kahvi
7,80 € /lounas, kahvi ja jälkiruoka

Varaukset:

Seurat/joukkueet tilaavat suoraan Semmalta, Semma laskuttaa seuroja tilauksen mukaan. Tilaukset etukäteen seuroittain ma 4.2. mennessä osoitteeseen myynti@semma.fi. Lisätietoja Jaana Suomalainen puh. 050 581 8350 ma-pe klo 8-14.

Tilauksen yhteydessä tarvittavat tiedot:

• Tilaajan nimi ja yhteystiedot
• Seura, laskutusosoite postitse lähetettävälle paperilaskulle (mikäli samasta seurasta useita joukkueita, myös joukkueen tiedot, jos erilliset laskut)
• Paikalla oleva vastuuhenkilö ja yhteystiedot
• Henkilömäärä, mahdolliset erityisruokavaliot
• Arvioitu ruokailuaika (mikäli tiedossa)


Toimitsijat

Kilpailujen yhteydessä pidetään II-luokan tuomarikoulutus, kilpailujenjohtajan, kouluttaja Matti Alpolan toimesta. 

Ilmoittaudu tuomarikoulutukseen tästä.

Ilmoittaudu toimitsijaksi tästä.

Rakennustalkoot: Perjantaina 15.2. klo 18.00 pidämme kilpailualueen rakennustalkoot. 

Toimitsijakokous: Lauantaina 16.2. saapukaa paikalle viimeistään klo 9.30. Toimitsijakokous pidetään Kokoustilassa kello 9.40.

Toimitsijan varusteet: Turkoosi-toimitsijapaita, mukavat kengät, mustat shortsit/housut/hame ja vesipullo.

Toimitsijoille on myös tarjolla toimitsijatilassa pientä purtavaa koko kisapäivän ajan sekä ruoka iltapäivällä. Toimitsijatila on alakerran Takkahuoneessa.