Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE

Hinnasto

Swimming Jyväskylän hinnaston löydät täältä: Lataa pdf tästä


Share |

GP-kisat 2018

GP-kisat.PNG

Swimming Jyväskylä isännöi 2-päiväisiä lyhyen radan GP-uinteja  Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa la-su 20.-21.10.2018 . Kisat järjestetään yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa. Kisa käydään 8-rataisessa 25 m altaassa. 

Paikalle odotetaan lähes 500 kilpailijaa, joiden oletetaan tekevän noin 1500 starttia päivien aikana yli 50 lajissa. Aikuisten sarjojen lisäksi mukana on myös parauinnin kilpailijoita. 

Kisapäivät jakaantuvat aamu- ja iltajaksoihin, finaalit sijoittuvat iltajaksoille. 


Toivotamme kaikki kilpailijat ja huoltojoukot sekä katsojat
sydämellisesti tervetulleiksi
Jyväskylän historialliseen Aalto Alvariin
kisaamaan ja kannustamaan.


Kilpailunjohtaja ja lähettäjä

Liiton puolesta kilpailunjohtajana toimii Jouni Karvo ja seurasta hänen apunaan toimii Sisko Pulkkinen. Liiton puolesta lähettäjänä toimii Pekka Hurskainen ja hänellä on apuna Hannu Pärnänen.

Kilpailualueen kartta

Suurentamalla liitteen kuvaa näet paremmin pienet yksityiskohdat. Finaalien erien keräilypaikka saattaa muuttua. 

Kilpailukutsu 

Lajijärjestys

Tulostiedotus - LiveTimingistä

Arvioitu aikataulu lauantaiaamu 

Arvioitu aikataulu lauantai-ilta 

Arvioitu aikataulu sunnuntaiaamu 

Arvioitu aikataulu sunnuntai-ilta 

Kilpailu-päivät Pvm Alku-erät Finaalit Verryttely
Lauantai 20.10. 10.00 18.00 8.30-9.50 ja 15.30-16.50
Sunnuntai 21.10. 10.00 17.00 8.30-9.50 ja 14.30-15.50
Harjoittelu Pvm Huom! Klo
Perjantai 19.10. maksullinen 17.30-19.30


Harjoittelu pe 19.10.

50 m altaalta on varattu yksi rata klo 17.30-19.30 kovempaa vetoharjoittelua varten. Sisäänpääsymaksu on uimahallin normaalin hinnoittelun mukainen. Ota mahdollinen opiskelijakorttisi mukaan. 

Verryttely

Katso kilpailualtaan verryttelyajat ylempää. Kilpailun aikana verryttelykäytössä ovat radat 1-6 matalammasta päästä 50 m allasta. Rata 1 on varattu parauimareille.

Osallistujat seuroittain ja lajeittain

Ovet hallille avautuvat la-su klo 8.00

Paikoitus

Koska halli on myös muussa yleisökäytössä, kilpailijoille ei ole erikseen varattuja paikoitustiloja. Pyydämme kilpailuihin tulijoita käyttämään uimahallin vieressä olevaa hiekkapaikoitusaluetta sekä parkkihallin alakertaa. Mikäli nämä alueet ovat täynnä, voit katsella Hippoksen laajalta alueelta muita paikoituspaikkoja. Tarkistathan niissä mahdolliset pysköintirajoitukset ja maksullisuuden.

Ethän pysäköi kulkuväylille etkä pelastustiereiteille. Esimerkiksi uimahallin pääovien edessä oleva ympyrä on ehdottomasti kiellettyä pysäköintialuetta

Invapaikoitus. AaltoAlvarin pääovien edessä olevat paikoitusruudut ovat inva-pysäköintiä varten. inva-ruutuja lukuunottamatta.

Kilpailukanslia

Sijainti AaltoAlvarin aulassa pääovista oikealla. Kilpailukanslia on avoinna kilpailupäivinä klo 8 alkaen. Kilpailukansliasta noudetaan seurakuoret, joissa ovat uintirannekket sekä kisakirjeet. Kirjeessä on kerrattu hallin ja kilpailun yleisiä sääntöjä.

Rannekkeet luovutetaan joukkueenjohtajalle kuittausta vastaan yhtenä nippuna ja ne tulee myös palauttaa yhtenä nippuna kilpailukansliaan. Tavaroita ei voi säilyttää pukukaapeissa yön yli ja kaappien ovet on jätettävä auki illan päätteeksi! Pidättehän hyvää huolta rannekkeista. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään 15 eur/kpl.

Kilpailukansliassa on myös kisojen aikainen löytötavarapiste.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet sijaitsevat sisäänmenoporttien jälkeen portaiden alapäässä siten, että naiset siirtyvät vasemmalle ja miehet oikealle puolelle. Jokaiselle uimarille on oma rannekkeensa, jota käytetään koko kisojen ajan. Huomaathan, että kun olet lukinnut oman kaappisi, rannekkeesi ei toimi portinlukijassa.

Saunoissa ja kiukaan päällä ei saa kuivatella uimapukuja. Noudatathan pukutiloissa yleisen viihtyvyyden vuoksi siisteyttä. Jos huomaat, että roskikset ovat ehtineet täyttyä, ilmoitathan siistijälle tai tapaamallesi toimitsijalle asiasta, kiitos! AaltoAlvarin järjestyssäännöt

Parauimarit. Olettehan mielellään yhteydessä kilpailut(at)swim.fi tai 040 577 8826 mikäli tarvitset avustajarannekkeen, hissiin kulkuoikeuden, yksityispukutilan, erillisen saattajan erien keräilyssä, altaalle eri väriset viirit tms.

Kilpailijoiden huoltotila toimii AaltoSalissa

50 m altaan välittömässä läheisyydessä oleva AaltoSali sekä Koskialtaan reunukset ovat seinän puolelta kuivaverryttelyyn ja huoltotiloiksi. Tiloissa on jonkin verran patjoja ja Aaltosaliin sekä Koskialataan yläpäähän mahtuu levittämään hierontaplintit. Välisermejä ei ole.

Lehdistö

Kilpailun aikaisesta tulostiedotuksesta vastaavat Heikki Roiko-Jokela ja Hanna Jakosuo info(at)swim.fi.  

Joukkueenjohtajien palaveri

Joukkueenjohtajien palaveri pidetään uimahallin Kokoustilassa lauantaiaamuna 20.10. klo 8.30. Säännöt edellyttävät jokaisen kilpailuun osallistuvan joukkueen edustusta kokouksessa.

Peruutukset - TÄRKEÄÄ

Aamujaksoilla on käytössä sähköinen peruutus. Seuroille toimitetaan järjestelmään kirjautumiseen tarvittavat tunnukset to 18.10. mennessä. Illan finaalipaikkojen peruutuksia ei voi tehdä sähköisessä peruutusjärjestelässä.

Peruutukset tulee tehdä sähköiseen järjestelmään viimeistään tuntia ennen kulloisenkin aamun kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (lääkärintodistus).

Illan finaalipaikkojen peruutus tulee tehdä viimeistään 15 minuuttia aamujakson päättymisen jälkeen tulospalvelun yhteydessä olevalle PERUUTUSPISTEELLE. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (lääkärintodistus). Peruutuksen kautta tarjottava paikka finaalissa on sääntöjen mukaan otettava vastaan 5 min kuluessa tarjouksesta. Ajan päätyttyä paikan tarjoaminen siirtyy automaattisesti seuraavalle. Paikkaa tarjotaan puhelinnumerosta 040 0904976

Viestijoukkueet
Viestijoukkueiden perutuukset/muutokset tehdään sekä aamu- että iltajaksolle sähköisessä peruutusjärjestelmässä. Peruutukset/muutokset on tehtävä viimeistään tuntia ennen kulloisenkin kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (lääkärintodistus).

Ensiapu

Kilpailulääkäri ja ensiapu sijaitsevat valvojakopin vieressä. Paikalla on myös seuran puolesta oto-sairaanhoitajia ja -lääkäreitä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella kilpailujen aikana kilpailukansliasta. Kilpailun jälkeen löytötavaroita voi kysellä uimahallin kassalta liikunta.alvari(at)jkl.fi

Majoitus 

Yhteistyökumppanimme Jyväskylän Sokos-hotellit sekä Green Star Hotel Jyväskylä ovat varanneet GP-kisailijoiden käyttöön majoituskapasiteettia. 

Ruokailu

Ravintola Lozzi,  Keskussairaalantie 4, P-rakennus. Sijaitsee uimahallin vieressä kampuskentän toisella puolella olevassa punatiilisessa rakennuksessa.

 • Aukioloaika: la klo 11-17, su klo 12-16
 • Lounashinta: 6,80 €, jälkiruoka 1,00€, jälkiruokakahvi 0,80€. 
 • Katso lounaslista
 • Maksutapa: paikan päällä käteisenä, laskutuksesta sovittava erikseen
 • Varaukset/ennakkoilmoittautumiset: keskiviikkoon 10.10. mennessä.
 • Varausten vahvistukset keskiviikkoon 17.10. mennessä
 • Ruokailemaan ovat kuitenkin kaikki tervetulleita myös ilman ennakkovarausta.
 • Yhteydenotot: myynti@semma.fi tai puhelin 050 581 8350

Lauantain päivällinen toteutuu, mikäli ennakkovarauksia ravintolaan tulee vähintään 200 kpl.

Ravintola Hurrikaani, Rautpohjankatu 10. Sijaitsee uimahallin välittömässä läheisyydessä Hippoksen alueella, jäähallin uimahallin puoleisessa päädyssä.

 • Aukioloaika: la klo 18-20:30
 • Hinta: 10e/hlö
 • Maksutapa: vain paikan päällä käteisenä
 • Ennakkoilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-aineallergiat: 15.10. mennessä, vesa.farm@jypliiga.fi
 • Menu: 
  Lihapullia tomaattikastikkeessa M,G
  Riisiä M,G
  Kasvislisäke M,G

  Vihreä salaatti M,G
  Kaalisalaatti M,G
  Italiansalaatti

  Leipä ja levite
  Ruokajuomat
  Kahvi

  M= Maidoton
  G= Gluteeniton

  Kasvisvaihtoehto löytyy ennakkoilmoitusten mukaan

Swimmingin kahvio

Swimmingin ylläpitämä uimahallin kahvio on toiminnassa ovien avautumisesta viimeisen startin lähtöön saakka. Sieltä saat niin makeat leivonnaiset kuin suolaiset hiukopalat.

Tiedotus

Viralliset kilpailukutsuasiat ovat Uimaliiton sivuilla. Näillä Swimmingin kotisivuilla kerrotaan kaikki muut kisoihin liittyvät asiat. Swimmingin GP-kisojen tapahtumasivulle tulee ajankohtaisia nostoja kisojen kynnyksellä.

Toimitsijaksi

Tule aitiopaikalle seuraamaan kisoja - toimitsijan roolissa. Myös muiden seurojen väki on tervetullutta joukkoon. Ilmoittaudu toimitsijaksi jo tänään! Ilmoittaudu toimitsijaksi täältä.

Lisätietoja:
kilpailu(at)swim.fi
040 577 8826