Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE
Share |

Syysuinnit 2018

Swimming Jyväskylä järjestää kansalliset Syysuinnit lauantaina 15.9.2018 Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa kahdeksalla radalla 25 metrin altaalla.

Syysuinteihin on ilmoittautunut 13 seurasta yhteensä 165 kilpailijaa. Startteja heille kertyy 463 ja näistä starteista on järjestävän seuran omia startteja 320. Myös muualla päin Suomea on samaan aikaan kansallisia uintikilpailuja.

Kilpailujen aikana halli on yleisessä käytössä useiden altaiden osalta. Uimareiden käytössä on 25m kisa-allas sekä verryttelyä varten altaan toisesta päädystä radat 3-6. Muut altaat eivät ole kilpailijoiden käytössä!

Huomaa, että valokuvaaminen päätykatsomosta on ehdottomasti kielletty. Sivukatsomosta voi valokuvata ja valmentajilla on lupa kuvata myös sivusta ikkunapuolen allastasanteelta.

Tervetuloa kisaamaan, katsomaan ja jännäämään!
Vapaa pääsy sivukatsomoon.

Finaalissa_-_kaannostarkastajat_tarkkoina2.jpg

Yleistä:         

Kilpailunjohtaja:          Sisko Pulkkinen
Lähettäjä:                   Jari Rimmi, Jukka Pellinen
Yleisjohtaja:                Jaana Kiiskinen
Lisätiedot:                   kilpailut(at)swim.fi tai 040 577 8826

Aikataulut

09:30 kilpailukanslia aukeaa, uimahallin aula
10:00 verryttely alkaa altaalla
10:00 toimitsijakokous Kokoustilassa
10:50 verryttely loppuu
11:00 kilpailut alkavat
14:55 kilpailun arvioitu päättymisaika 

Kilpailun alustava aikataulu

Aikataulu päivittyy tänne sekä Livetimingiin.

Osallistujaluettelo

Startit seuroittain

Tulokset

Livetiming

Swimming Jyväskylä toivottaa kaikille kilpailijoille 
onnea, iloa ja menestystä kilpailuihin!


Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee AaltoAlvarin aulassa ulko-ovien vieressä ja aukeaa ennen verryttelyjen alkua 9.30. Kilpailukansliasta saatte seurakuoret, kirjalliset yleisohjeet ja uintirannekkeet. Muistakaa kuitata joukkueenjohtajan yhteystiedot kisakansliaan niin tavoitamme teidät kisan aikana helpommin.

Pysäköinti

Pysäköintipaikoille ei ole ohjeistusta. Koska uimahalli on kisojen aikana auki myös muille asiakkaille, niin kilpailijoita pyydetään ystävällisesti pysäköimään Pitkäkadun päässä olevalle hiekkaparkkikentälle.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 1h ennen kilpailun alkua sähköisen peruutuksen kautta. Tunnukset sähköistä peruutusta varten lähetetään seuroille ennen kilpailuita. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä kilpailunjohtajan kautta.

Uintirannekkeet

Rannekkeet on palautettava kilpailuiden jälkeen seurakuoressa kilpailukansliaan yhtenä nippuna koko seuran osalta. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään seuralta 15€ maksu. Avainrannekkeita ei saa pudottaa aulassa oleviin porttiautomaatteihin.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet löytyvät hallin alakerrasta.

Verryttely

Verryttely alkaa 1h ennen kilpailuja kilpailualtaassa ja altaasta on varattu rata 8 ajanottoa varten. Kilpailuiden aikainen verryttely on mahdollista ainoastaan 50m altaan toisella puolikkaalla radoilla 3-6. Muut radat ja altaat ovat varatut uimahallin muille asiakkaille.

LiveTiming

LiveTimingista löytyvät kilpailutulokset reaaliajassa. Myös lähtölistat tulevat heti peruutusajan jälkeen Livetimingiin.

Lähtölistat

Lähtölistoja on ostettavissa kilpailukansliasta sen jälkeen, kun viralliset listat saadaan peruutusajan päätyttyä ja kaikki toimitsijat ovat saaneet ensiksi omat listansa. Seurat saavat ilmaisia listoja 1 listan jokaista 15:ttä uimaria kohden. Lähtölistan hinta on 2€.

Ensiapu

Ensiaputilanteessa ottakaa yhteys ensimmäiseksi uimahallin valvojiin. Paikalla on myös seuran puolesta sairaanhoitaja ja/tai lääkäri.

Ruokailu

Ravintola Lozzi,  Keskussairaalantie 4, P-rakennus. Sijaitsee uimahallin vieressä kampuskentän toisella puolella olevassa punatiilisessa rakennuksessa.

  • Aukioloaika: klo 11-17
  • Lounashinta: 6,80 €, jälkiruoka 1,00€, jälkiruokakahvi 0,80€. 
  • Katso lounaslista
  • Maksutapa: sujuvinta paikan päällä käteisenä, laskutuksesta sovittava erikseen
  • Varaukset/Ennakkoilmoittautumiset: keskiviikkoon 12.9. mennessä. Ruokailemaan ovat kuitenkin kaikki tervetulleita myös ilman ennakkovarausta.
  • Yhteydenotot: myynti@semma.fi tai puhelin 050 581 8350

Löytötavarat

Kilpailujen aikana löytötavarapiste on kilpailukanslian yhteydessä. Kilpailuiden jälkeen löytötavaroita voi kysellä uimahallin osoitteesta: liikunta.aaltoalvari(at)jkl.fi

Kahvio

Uimahallin kahvio on auki aina aamun ensi hetkistä illan hämärään asti. Herkulliset leivonnaiset, urheilijan välipalat, erilaiset juomat ja lämpimät Paninit... kaikkea tätä ja paljon muutakin on saatavissa kahviosta, Tervetuloa!

Valmentajakahvit

Valmentajakahvit löytyvät perinteisesti kilpailukanslian vierestä!

Toimitsijat

Saapukaa paikalle mielellään jo klo 9 rakentamaan allasaluetta, mutta viimeistään verryttelyn alkuun, eli tuntia ennen kilpailujen alkamista toimitsijakokoukseen klo 10, joka pidetään Kokoustilassa. Taukotilana toimii Takkahuone pukuhuonekerroksessa.

Toimitsijan varusteet: Turkoosi toimitsijapaita, mukavat kengät, mustat shortsit/housut/hame ja vesipullo. Toimitsijoille on myös tarjolla pientä purtavaa seuran toimesta toimitsijatilassa koko kisapäivän ajan. Toimitsijainfo lähetetään kisaviikon loppupuolella.

Ilmoittaudu toimitsijaksi tästä