Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE
Share |

Pitkän radan SM/NSM ja VSM -uinnit 2018

SM-etusivu_Swimin_kotisivuille.PNG

Swimming Jyväskylä isännöi 4-päiväisiä pitkän radan SM-kilpailuja to-su 28.6.-1.7.2018. Kisat järjestetään yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa. Samaan aikaan uidaan sekä aikuisten, nuorten että vammaisten Suomen mestaruuksista. Mukaan on ilmoittautunut 566 uimaria, joille tulee päivien aikana yhteensä 2115 yksilöstarttia ja 187 viestistarttia.

Kisapäivät jakaantuvat aamu- ja iltajaksoihin. Useimmat finaalit sijoittuvat iltajaksoille. Aikuisten ja vammaisuinnin lajeja on kaikkiaan 70 ja nuorten uitavia lajeja on 68. 


Toivotamme kaikki kilpailijat ja huoltojoukot sekä katsojat
sydämellisesti tervetulleiksi
Jyväskylän historialliseen Aalto Alvariin
kisaamaan ja kannustamaan.


Avajaisseremonia to 28.6. klo 16.40

Pyydämme kaikkia seuroja valitsemaan keskuudestaan yhden edustajan avajaisten seuramarssia varten. Mikäli seuralla on oma lippu, pyydämme ystävällisesti seuroja käyttämään niitä marssissa. Kokoontumiseen tehty muutos. Kokoontuminen seuramarssille klo 16.30 verryttelyaltaan eli 25 m altaan katsomon yläosaan ja ylätasanteelle.  

Kilpailunjohtaja ja lähettäjä

Liiton puolesta kilpailunjohtajana toimii Anna-Marja Hammar ja seurasta hänen apunaan toimii Sisko Pulkkinen. Liiton puolesta lähettäjänä toimii Keijo Kiviluoma ja hänellä ovat apuna Hannu Pärnänen ja Jaakko Pentti.

Kilpailualueen kartta

Suurentamalla kuvaa näet paremmin pienet yksityiskohdat.

Kilpailukutsu 

On julkaistu Suomen Uimaliiton sivuilla

Lajijärjestys

On julkaistu Suomen Uimaliiton sivuilla

Aikataulu

Aikataulua vielä viilaillaan.
Live Timingiin
ilmestyy alustavaa aikataulua.

Kilpailupäivät   Alkuerät   Loppu-     Verryttelyaika
                                          kilpailut

Torstai 28.6.      10.00        17.00         8.30-9.50 ja 15.30-16.40

Perjantai 29.6.   10.00        17.00         8.30-9.50 ja 15.30-16.50

Lauantai 30.6.    10.00        17.00         8.30-9.50 ja 15.30-16.50

Sunnuntai 1.7.   10.00        16.00         8.30-9.50 ja 14.30-15.50

Verryttely

Katso verryttelyistä päivitettyä lisäinfoa tästä! Mm. keskiviikon 27.6. klo 16-19.30 radoilla 3-6 tapahtuvasta harjoittelusta. Maksu 6,50 eur.

Osallistujat seuroittain ja lajeittain

Ovet hallille avautuvat to-su klo 8

Paikoitus

Kilpailijoille ja katsojille on varattu käyttöön katutason asfalttipaikoitusalue hallin sivusta sekä hiekkakenttä uimahallin vierestä. Aikarajoitukset ja yliopistolle varatut kyltit eivät ole voimassa kisapäivinä. Mikäli nämä alueet ovat täynnä, voit katsella Hippoksen laajalta alueelta muita paikoituspaikkoja. Tarkistathan niissä mahdolliset pysköintirajoitukset ja maksullisuuden.

Invapaikoitus. AaltoAlvarin pääovien edessä olevat paikoitusruudut ovat inva-pysäköintiä varten. Ethän pysäköi kulkuväylille etkä pelastustiereiteille. Esimerkiksi uimahallin pääovien edessä oleva ympyrä on ehdottomasti kiellettyä pysäköintialuetta inva-ruutuja lukuunottamatta.

Toimitsijoiden/Median paikoitus. Toimitsijoille ja medialle on varattu käyttöön katutason alla oleva pysäköintihalli. Hae hallilta keskiviikkoiltana tai kilpailukansliasta kisapäivien aikana käyttöösi SM-paikoituslippu, joka oikeuttaa ajamaan alahalliin. Jätetään katutaso vieraillemme. Pysäköintihallissa ei saa pysäköidä AaltoAlvarin henkilökunnalle merkityille paikoille.

Lipunmyynti

Lippuja kisoihin myydään vain ovelta. Lipunmyynti sijaitsee hieman peremmällä aulassa. Lippuja myydään kaikilla jaksoilla. Hinnat: 10 eur/päivä ja 20 eur/kaikki päivät. 

Kilpailukanslia

Sijainti AaltoAlvarin aulassa pääovista oikealla. Kilpailukanslia on avoinna kilpailupäivinä klo 8 alkaen. Kilpailukansliasta noudetaan seurakuoret, joissa ovat uintirannekket sekä kisakirjeet. Kirjeessä on kerrattu hallin ja kilpailun yleisiä sääntöjä.

Rannekkeet luovutetaan joukkueenjohtajalle kuittausta vastaan yhtenä nippuna ja ne tulee myös palauttaa yhtenä nippuna kilpailukansliaan. Tavaroita ei voi säilyttää kaapeissa yön yli ja kaappien ovet on jätettävä auki illan päätteeksi! Pidättehän hyvää huolta rannekkeista. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään 15 eur/kpl.

Kilpailukansliassa on myös kisojen aikainen löytötavarapiste.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet sijaitsevat sisäänmenoporttien jälkeen portaiden alapäässä siten, että naiset siirtyvät vasemmalle ja miehet oikealle puolelle. Jokaiselle uimarille on oma rannekkeensa, jota käytetään koko kisojen ajan. Huomaathan, että kun olet lukinnut oman kaappisi, rannekkeesi ei toimi portinlukijassa.

Saunoissa ja kiukaan päällä ei saa kuivatella uimapukuja. Noudatathan pukutiloissa yleisen viihtyvyyden vuoksi siisteyttä. Jos huomaat, että roskikset ovat ehtineet täyttyä, ilmoitathan siistijälle tai tapaamallesi toimitsijalle asiasta, kiitos!

Vammaisuimareiden tarpeet. Olethan mielellään yhteydessä kilpailut@swim.fi tai 040 577 8826 mikäli tarvitset avustajarannekkeen, hissiin kulkuoikeuden, yksityispukutilan, erillisen saattajan erien keräilyssä tms.

Kilpailijoiden huoltotila AaltoSalissa

50 m altaan välittömässä läheisyydessä on AaltoSali kuivaverryttelyyn, Siellä on kuntosalilaitteita ja patjoja ja sinne mahtuu levittämään hierontaplintit. Välisermejä ei ole. Tilassa käytetään akkreditointikortteja.

Akkreditointi

Valmentajille, fysioterapeuteille, lehdistölle ja VIP-vieraille on osalle jo lähetetty ja lopuille lähetetään tiedustelu akkreditointikorttia varten viimeistään pe 22.6. Akkreditoinnit pyydetään tekemään viimeistään ma 25.6. 

Huom! Käytettävissä olevien tilojen vuoksi, joudumme rajoittamaan valmentajien, fysioterapeuttien ja hierojien määrää huoltotila AaltoSalissa. Mikäli tarve sopia toisin, olettehan yhteydessä kilpailut(at)swim.fi tai 040 577 8826.

  • 1-7 uimaria seurasta >> max 1 hlö valmentaja/ft/hieroja
  • 8-14 uimaria >> max 2 hlöä valmentajaa/ft/hierojaa
  • 15-21 uimaria >> max 3 hlöä valmentajaa/ft/hierojaa
  • 22-28 uimaria >> max 4 hlöä valmentajaa/ft/hierojaa
  • 29-35 uimaria >> max 5 hlöä valmentajaa/ft/hierojaa
  • yli 36 uimaria, erillisen sopimuksen mukaan.

Joukkueenjohtajien palaverit

Joukkueenjohtajien kokous pidetään uimahallin Kokoustilassa keskiviikkona 27.6. klo 19 ja torstaiaamuna 28.6. klo 8.30. Säännöt edellyttävät jokaisen kilpailuun osallistuvan joukkueen edustusta kokouksessa.

Peruutukset - TÄRKEÄÄ

SM-kilpailun aamujaksoilla on käytössä sähköinen peruutus. Seuroille toimitetaan järjestelmään kirjautumiseen tarvittavat tunnukset to 21.6. aikana. Illan finaalipaikkojen peruutuksia ei voi tehdä sähköisessä peruutusjärjestelmässä.

Peruutukset tulee tehdä sähköiseen järjestelmään viimeistään tuntia ennen kulloisenkin aamun kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (lääkärintodistus).

Illan finaalipaikkojen peruutus tulee tehdä viimeistään 15 minuuttia aamujakson päättymisen jälkeen tulospalvelun yhteydessä olevalle peruutuspisteelle. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (lääkärintodistus). Peruutuksen kautta tarjottava paikka finaalissa on Mestaruuskilpailusääntöjen mukaan otettava vastaan 5 min kuluessa tarjouksesta. Ajan päätyttyä paikan tarjoaminen siirtyy automaattisesti seuraavalle.

Viestijoukkueet
Viestijoukkueiden perutuukset/muutokset tehdään sekä aamu- että iltajaksolle sähköisessä peruutusjärjestelmässä. Peruutukset/muutokset on tehtävä viimeistään tuntia ennen kulloisenkin kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (lääkärintodistus).

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella kilpailujen aikana kilpailukansliasta. Koska uimahalli jää kesätauolle heti kisojen jälkeen ja Swimminginkin väki lompsii kesälomille heinäkuuksi, kyselethän kadonneiden tavaroiden perään heti ma 2.7., jolloin olemme vielä paikalla kilpailut(at)swim.fi. 

Majoitus - huomioi tapahtumarikas viikonloppu!

Koska Keski-Suomessa on SM-uintiviikonlopun aikana yhtaikaa useita suurempia tapahtumia kuten Liimattalassa Suuret Suviseurat, Jyväskylän hotellien kiintiövaraukset ovat olleet jo vuosia varatut. Yksittäisiä majoitustiloja kannattaa kysyä kustakin hotellista erikseen, sillä niitä saattaa vielä olla.

Ruokailu

Virallisena kisaravintolana toimii Ravintola Hurrikaani noin 300 metrin päässä hallilta. Hurrikaanissa on tarjolla to-su sekä lounas että päivällinen, ke vain päivällinen. 

Lisäksi käytössäsi ovat lounasaikaan to-su kampusalueen Lozzin ravintolapalvelut pitkästä buffeesta noin 200 merin päässä hallilta.

Molempiin paikkoihin on tehtävä ruokailujen ennakkovaraukset pari viikkoa ennen kisoja ja vahvistukset ennen juhannusta. Katso tarkemmin klikkaamalla linkitettyä ruokailupaikkaa. 

Swimmingin kahvio

Swimmingin ylläpitämä uimahallin kahvio on toiminnassa ovien avautumisesta viimeisen startin lähtöön saakka. Sieltä saat niin makeat leivonnaiset kuin suolaiset hiukopalat.

Tiedotus

Viralliset kilpailukutsuasiat ovat Uimaliiton sivuilla. Näillä Swimmingin kotisivuilla kerrotaan kaikki muut kisoihin liittyvät asiat. Swimmingin SM-kisojen tapahtumasivulle tulee ajankohtaisia nostoja kisojen kynnyksellä.

Kisojen aikana tiedotustiimimme tekee allasalueella haastatteluja, päivittää liiton Facebook-sivuja sekä Instagramia ja laatii jaksojen lopussa mediatiedotteen kunkin jakson tapahtumista. 

Toimitsijaksi

Tule aitiopaikalle seuraamaan kisoja - toimitsijan roolissa. Myös muiden seurojen väki on tervetullutta joukkoon. Ilmoittaudu toimitsijaksi jo tänään! Ilmoittaudu toimitsijaksi täältä.

Lisätietoja:
kilpailu(at)swim.fi

Suomen_Uimaliitto.jpgswimjkl_logo.jpgSM_uinnit_logo.jpg