Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE

Hinnasto

Swimming Jyväskylän hinnaston löydät täältä: Lataa pdf tästä


Share |

IKM 2017 aluekilpailut

Swimming Jyväskylä järjestää 3. - 5.11.2017 Ikäkausimestaruusuintien Keski- ja Itä-Suomen alueen karsinnat. Paikalle odotetaan noin 250 alle 16-vuotiaiden sarjojen kilpailijaa. Aluekilpailuja pidetään yhtaikaa saman aikataulun mukaan seitsemällä paikkakunnalla. Loppukilpailut uidaan Vaasassa joulukuun alussa.

Kilpailut uidaan lyhyen radan kilpailuna Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa kahdeksalla radalla puolitetussa 50 metrin altaassa. Katsomotilaa on runsaasti, joten tervetuloa seuraamaan kilpailuja. Kilpailujen aikana halli on yleisessä käytössä useiden altaiden osalta. Uimareiden verryttelykäytössä ovat 50m altaan matalan pään radat 3-6.

Tervetuloa kilpailemaan, kannustamaan ja viihtymään AaltoAlvariin!


Kilpailukutsu

Osallistujaluettelo 

Seurojen startit 

Lähtölistat 

Lajiohjelma

 • perjantai iltajakso klo 18 >
 • lauantai aamujakso klo 10 >
 • lauantai iltajakso klo 17 >
 • sunnuntai aamujakso klo 10 >
 • sunnuntai iltajakso klo 16 >

Tulokset

 • perjantai iltajakso, KIS-alueen finalistit
 • lauantai aamujakso, KIS alueen finalistit
 • lauantai iltajakso, KIS alueen finalistit
 • sunnuntai aamujakso, KIS alueen finalistit
 • sunnuntai iltajakso, KIS alueen finalistit
 • Keski-Suomen karsintojen tulokset
 • Koko kilpailun tulokset
 • Koko maan tulokset

Livetiming


Alustava aikataulu

Pe/La/Su

16.15 perjantaina kilpailukanslia avautuu
16.30/15:30/14:30
 
iltajakson verryttely alkaa altaalla
16:30/15.30 
toimitsijakokous toimitsijatilassa
17.45/16:50/15.50 
iltajakson verryttely loppuu
18:00/17:00/16.00 
iltajakso alkaa

La/Su

08:15 Ovet aukeavat uimahalliin, kilpailukanslia aukeaa uimahallin aulassa
08:30 aamujakson verryttely alkaa altaalla
09:00 joukkueenjohtajien kokous monitoimitilassa
09:15/9.30 toimitsijakokous toimitsijatilassa
09:50 verryttely loppuu
10:00 aamujakso alkaa


Kahvio

Uimahallin kahvio on auki aina aamun ensi hetkistä illan hämärään asti. Herkulliset leivonnaiset, urheilijan välipalat, erilaiset juomat ja lämpimät paninit... kaikkea tätä ja paljon muutakin on saatavissa kahviosta.

Pysäköinti

Kilpailuihin tulijoita pyydetään ystävällisesti pysäköimään Pitkäkadun päässä olevalle hiekkaparkkikentälle.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee AaltoAlvarin aulassa ja aukeaa ennen verryttelyjen alkua. Käsiohjelmia voi ostaa kilpailukansliasta 1€/jakso hintaan. Lähtölistoja jaetaan seuroille myös seurakuorissa 1 lista/15 uimaria periaatteella. Kilpailukanslia on avoinna kilpailujen ajan.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 1h ennen kilpailun alkua sähköisen peruutuksen kautta. Tunnukset sähköistä peruutusta varten on lähetetty seuroille ennen kilpailuita. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä. Tämä koskee myös viestijoukkueita.

Myöhemmin kuin tuntia ennen kilpailujakson alkua tehdystä peruutuksesta peritään kolminkertainen starttimaksu (21€) peruutusmaksuna. Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu (63€), eikä kyseinen uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin tai viesteihin.

Palkinnot

Sarjat T-10, T-11, P-11 ja P-12 uidaan vain alkukilpailuissa. Näissä ikäsarjoissa tulokset kootaan valtakunnallisesti ja kahdeksan parasta joka lajissa saa diplomin. Alueellisesti näissä ikäsarjoissa jaetaan lisäksi liiton mitalit. 

Seurakuoret

Seurakuoret ovat noudettavissa Kilpailukansliasta perjantaista klo 16 alkaen seuroittain. Kuoret sisältävät mm: yleisohjeet, tilatut ruokailuliput ja avainrannekkeet.

HUOM! Rannekkeet on palautettava kilpailuiden jälkeen seurakuoressa Kilpailukansliaan yhtenä nippuna koko seuran osalta. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään seuralta 15€ maksu. 

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet löytyvät hallin alakerrasta. Kulku pukuhuoneisiin tapahtuu aulan kassaa vastapäätä olevia portaita pitkin. Uimahalli on avoinna myös asiakkaille kilpailuiden ajan, joten tarkistathan kisakansliasta mitkä pukukaapit ovat kilpailijoiden käytössä.

Verryttely

Verryttely alkaa 1h 30 min ennen kilpailuja kilpailualtaassa ja altaasta on varattu rata 8 piikkiradaksi ja rata 1 race pace -radaksi kovia vetoja varten. Kilpailuiden aikainen verryttely on mahdollista 50 metrin altaan matalassa päässä radoilla 3-6. Kylpylän muut altaat ovat asiakkaiden käytössä ja uimareilla ei ole lupaa käyttää niitä kilpailuiden aikana.

Joukkueenjohtajien kokous

Joukkeenjohtajien kokous pidetään kahvion välittömässä läheisyydessä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Ensiapu

Ensiaputilanteessa ensimmäiseksi yhteys uimahallin valvojiin. Kilpailujen aikana paikalla on myös sairaanhoitaja ja/tai lääkäri.

Ruokailut

Pitkä lounasbufee Ravintola Lozzin linjastolta, Ravintola Lozzi,  Keskussairaalantie 4, P-rakennus (uimahallin viereinen rakennus). Ruokailu on sujuvinta ennakkoon tilatuilla lipuilla ja seuralaskutuksella, mutta ruokailemaan ovat tervetulleita kaikki muutkin vaikkeivat olisi tehneet ennakkovarausta. Ruokalista on esillä 31.10.alkaen osoitteessa sonaatti.fi/Lozzi.

Aukioloajat:
pe klo 16 saakka
la klo 11-17
su klo 12-16

Hinnat:
5,70 € /lounas
6,70 € /lounas ja jälkiruoka
7,50 € /lounas, jälkiruoka ja kahvi/tee
Sunnuntaisin linjastossa voi olla myös erillinen kalliimpi lounasvaihtoehto (hinta 9,10 € ilman jälkiruokaa tai kahvia)

Varaukset: Seurat/joukkueet tilaavat suoraan Sonaatilta, Sonaatti laskuttaa seuroja tilauksen mukaan. Tilaukset etukäteen seuroittain 20.10. mennessä osoitteeseen juhlat(at)sonaatti.fi. Vahvistuksia voi tehdä vielä 26.10. saakka. Liisätietoja Jaana Suomalainen puh. 050 581 8350 ma-pe klo 8-14.

Tilauksen yhteydessä tarvittavat tiedot:

- Tilaajan nimi ja yhteystiedot
- Seura, laskutusosoite postitse lähetettävälle paperilaskulle (mikäli samasta seurasta useita joukkueita, myös joukkueen tiedot, jos erilliset laskut)
- Paikalla oleva vastuuhenkilö ja yhteystiedot
- Henkilömäärä, mahdolliset erityisruokavaliot
- Arvioitu ruokailuaika (mikäli tiedossa)

Majoitus

Yhteistyökumppanimme tässä kilpailussa on Original Sokos Hotel Alexandra, Osuuskauppa Keskimaa, Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä, Finland

Hinnat: 1-tai 2-hengen huone (standard) lisävuodemahdollisuudella    

100€/vrk/1-tai 2-hengen huone (standard) 
10€ lisävuode alle 16-vuotiaalle 
20€ lisävuode 16-vuotiaalle tai vanhemmalle

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron, S-ryhmän  Sporttiklubiedut sekä voimassa olevan ALV:n, mikäli verokanta muuttuu pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.  Hinnat ovat sporttiryhmähintoja, joihin sisältyvät myös S-ryhmän Sporttiklubiedut sporttiklubiin kuuluville joukkueille.    
 
Korttiedut: Hinnoista saa bonusta S-etukortilla maksettaessa henkilökohtaisella maksuvälineellä. Kiintiötunnus  IKÄKAUSIMESTARUUS - ALUEKISAT 
 
Varaukset: Jokainen joukkue varaa ja maksaa huoneensa itse. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla(at)sokoshotels.fi. Viimeinen varauspäivä on 06.10.2017, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan. Kiintiöhuonevarauksia ei voi tehdä internetin kautta. 

Löytötavarat

Kilpailujen aikana löytötavarapiste on kilpailukanslian yhteydessä. Kilpailuiden jälkeen löytötavaroita voi kysellä uimahallin osoitteesta: liikunta.aaltoalvari(at)jkl.fi.

Toimitsijat

Toimitsijoiden ohjeistus päivitetään seuran sivuille. Toimitsijoiden toivotaan tulevan paikalle aina viimeistään 45 min ennen kunkin kilpailujakson alkua. Toimitsijan varusteet: Turkoosi toimitsijapaita, mukavat kengät, mustat shortsit/housut/hame ja vesipullo. Toimitsijoille on myös tarjolla pientä purtavaa seuran toimesta toimitsijatilassa kisajaksojen ajan. Kilpailujen arvioidut aikataulut päivitetään seuran sivuille kilpailuviikolla. Ilmoittaudu toimitsijaksi tästä linkistä.