Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE
Share |

IKM 2017 aluekilpailut

IKM_kilpailut_LOGO.PNG

Swimming Jyväskylä järjestää 3. - 5.11.2017 Ikäkausi-mestaruusuintien Keski- ja Itä-Suomen alueen karsinnat. Mukaan on ilmoittautunut 272 alle 16-vuotiaiden sarjojen uimaria 14 eri seurasta. Aluekilpailuja pidetään yhtaikaa saman aikataulun mukaan seitsemällä paikkakunnalla. Loppukilpailut uidaan Vaasassa joulukuun alussa.

Kilpailut uidaan lyhyen radan kilpailuna Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa kahdeksalla radalla puolitetussa 50 metrin altaassa. Katsomotilaa on runsaasti, joten tervetuloa seuraamaan kilpailuja. Kilpailujen aikana halli on yleisessä käytössä useiden altaiden osalta. Uimareiden verryttelykäytössä ovat kilpailujen aikana 50 m altaan matalan pään radat 3-5.

Tervetuloa kilpailemaan, kannustamaan ja viihtymään AaltoAlvariin!


Kilpailukutsu

Osallistujaluettelo 

Seurojen startit 

Lähtölistat 

Lajiohjelma

Tulokset


Alustava aikataulu

La-aamujakso

16.15            kilpailukanslia avautuu uimahallin aulassa
16.30           
verryttely alkaa kilpailualtaassa
16.45           
joukkueenjohtajien kokous Kokoustilassa

17:10            toimitsijakokous Kokoustilassa
17.50           
verryttely loppuu kilpailualtaassa
18:00           
iltajakso alkaa

La/Su-aamujaksot

08:15            ovet aukeavat uimahalliin, kilpailukanslia avautuu
08:30            verryttely alkaa kilpailualtaalla
09:10           
toimitsijakokous Kokoustilassa
09:50           
verryttely loppuu kilpailualtaassa
10:00           
aamujakso alkaa

La/Su-iltajaksot

16.15              kilpailukanslia avautuu uimahallin aulassa
15:30/14:30 
verryttely alkaa kilpailualtaassa
16:10/15.10 
toimitsijakokous Kokoustilassa
16:50/15.50 
verryttely loppuu kilpailualtaassa
17:00/16.00 
iltajakso alkaa


Kahvio

Uimahallin kahvio on auki aina aamun ensi hetkistä illan hämärään asti. Herkulliset leivonnaiset, urheilijan välipalat, erilaiset juomat ja lämpimät paninit... kaikkea tätä ja paljon muutakin on saatavissa kahviosta.

Pysäköinti

Kilpailuihin tulijoita pyydetään ystävällisesti pysäköimään Pitkäkadun päässä olevalle hiekkaparkkikentälle.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee AaltoAlvarin aulassa ja aukeaa ennen verryttelyjen alkua. Lähtölistoja voi ostaa kilpailukansliasta 1€/jakso hintaan. Lähtölistoja jaetaan seuroille myös seurakuorissa 1 lista/15 uimaria periaatteella. Kilpailukanslia on avoinna kilpailujen ajan.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 1h ennen kilpailun alkua sähköisen peruutuksen kautta. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä. Tämä koskee myös viestijoukkueita. Tunnukset sähköistä peruutusta varten on lähetetty seuroille.

Myöhemmin kuin tuntia ennen kilpailujakson alkua tehdystä peruutuksesta peritään kolminkertainen starttimaksu (21€) peruutusmaksuna. Asioi kilpailukansliassa. Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu (63€), eikä kyseinen uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin tai viesteihin.

Palkinnot

Sarjat T-10, T-11, P-11 ja P-12 uidaan vain alkukilpailuissa. Alueellisesti näissä ikäsarjoissa jaetaan liiton mitalit kolmelle parhaalle. 

Seurakuoret

Seurakuoret ovat noudettavissa Kilpailukansliasta seuroittain perjantaista klo 16.15 alkaen. Kuoret sisältävät mm: yleisohjeet, tilatut ruokailuliput ja avainrannekkeet.

Rannekkeet

Rannekkeita jaetaan 1 kpl/2 uimaria. Kilpailijat saavat rannekkeen käyttöönsä koko viikonlopun ajaksi. Kun kaappi on lukossa, ranneke ei toimi portilla, joten uimarit kulkevat kilpailun aikana auki olevasta sivuportista. Kaappeihin ei voi jättää tavaroita yön ylitse. Rannekkeet on palautettava kilpailuiden jälkeen seurakuoressa kilpailukansliaan yhtenä nippuna koko seuran osalta. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään seuralta 15€ maksu. 

Pukuhuoneet

Miesten puolella kaikki uimarit menevät alapukuhuoneeseen ja osa seuroista erikseen mainittuihin ryhmäpukuhuoneisiin. Naisten puolella uimarit menevät pukuhuoneen takaosaan. Muut tilat jätetään yleisön käyttöön. Uimahalli on avoinna myös asiakkaille kilpailuiden ajan, joten tarkistathan kisakansliasta mitkä pukukaapit ovat kilpailijoiden käytössä.

Verryttely

Verryttely alkaa 1,5 h ennen kilpailuja kilpailualtaassa ja altaasta on varattu rata 8 piikkiradaksi. Kilpailuiden aikainen verryttely on mahdollista 50 metrin altaan toisella puoliskolla radoilla 3, 4, ja 5. Kylpylän muut altaat sekä 25m hyppyallas ovat muiden asiakkaiden käytössä ja uimareilla ei ole lupaa käyttää näitä kilpailuiden aikana.

Joukkueenjohtajien kokous

Joukkeenjohtajien kokous pidetään uimahallin Kokoustilassa (katsomotilojen takana olevan käytävän päässä) perjantaina 3.11. klo 16.45. 

Ensiapu

Ensiaputilanteessa ensimmäiseksi yhteys uimahallin valvojiin. Kilpailujen aikana paikalla on myös sairaanhoitaja ja/tai lääkäri.

Löytötavarat

Kilpailujen aikana löytötavarapiste on kilpailukanslian yhteydessä. Kilpailuiden jälkeen löytötavaroita voi kysellä uimahallin osoitteesta: liikunta.aaltoalvari(at)jkl.fi.

Ruokailut

Pitkä lounasbufee Ravintola Lozzin linjastolta, Ravintola Lozzi,  Keskussairaalantie 4, P-rakennus (uimahallin viereinen rakennus). Ruokailu on sujuvinta ennakkoon tilatuilla lipuilla ja seuralaskutuksella, mutta ruokailemaan ovat tervetulleita kaikki muutkin vaikkeivat olisi tehneet ennakkovarausta. Ruokalista on esillä 31.10.alkaen osoitteessa sonaatti.fi/Lozzi.

Aukioloajat:
pe klo 16 saakka
la klo 11-17
su klo 12-16

Hinnat:
5,70 € /lounas
6,70 € /lounas ja jälkiruoka
7,50 € /lounas, jälkiruoka ja kahvi/tee
Sunnuntaisin linjastossa voi olla myös erillinen kalliimpi lounasvaihtoehto (hinta 9,10 € ilman jälkiruokaa tai kahvia)

Varaukset: Seurat/joukkueet tilaavat suoraan Sonaatilta, Sonaatti laskuttaa seuroja tilauksen mukaan. Tilaukset etukäteen seuroittain 20.10. mennessä osoitteeseen juhlat(at)sonaatti.fi. Vahvistuksia voi tehdä vielä 26.10. saakka. Liisätietoja Jaana Suomalainen puh. 050 581 8350 ma-pe klo 8-14.

Tilauksen yhteydessä tarvittavat tiedot:

- Tilaajan nimi ja yhteystiedot
- Seura, laskutusosoite postitse lähetettävälle paperilaskulle (mikäli samasta seurasta useita joukkueita, myös joukkueen tiedot, jos erilliset laskut)
- Paikalla oleva vastuuhenkilö ja yhteystiedot
- Henkilömäärä, mahdolliset erityisruokavaliot
- Arvioitu ruokailuaika (mikäli tiedossa)

Majoitus

Yhteistyökumppanimme tässä kilpailussa on Original Sokos Hotel Alexandra, Osuuskauppa Keskimaa, Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä, Finland

Hinnat: 1-tai 2-hengen huone (standard) lisävuodemahdollisuudella    

100€/vrk/1-tai 2-hengen huone (standard) 
10€ lisävuode alle 16-vuotiaalle 
20€ lisävuode 16-vuotiaalle tai vanhemmalle

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron, S-ryhmän  Sporttiklubiedut sekä voimassa olevan ALV:n, mikäli verokanta muuttuu pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.  Hinnat ovat sporttiryhmähintoja, joihin sisältyvät myös S-ryhmän Sporttiklubiedut sporttiklubiin kuuluville joukkueille.    
 
Korttiedut: Hinnoista saa bonusta S-etukortilla maksettaessa henkilökohtaisella maksuvälineellä. Kiintiötunnus  IKÄKAUSIMESTARUUS - ALUEKISAT 
 
Varaukset: Jokainen joukkue varaa ja maksaa huoneensa itse. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla(at)sokoshotels.fi. Viimeinen varauspäivä on 06.10.2017, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan. Kiintiöhuonevarauksia ei voi tehdä internetin kautta. 

Toimitsijat

Toimitsijoiden ohjeistus postitetaan ilmoittautuneille torstain aikana. Toimitsijoiden toivotaan tulevan paikalle aina viimeistään 45 min ennen kunkin kilpailujakson alkua. Silloin alkaa toimitsijapalaveri Kokoustilassa. Toimitsijan varusteet: Turkoosi toimitsijapaita, mukavat kengät, mustat shortsit/housut/hame ja vesipullo. Toimitsijoille on myös tarjolla pientä purtavaa seuran toimesta toimitsijatilassa kisajaksojen ajan. Kilpailujen arvioidut aikataulut päivitetään seuran sivuille kilpailuviikolla. Ilmoittaudu toimitsijaksi tästä linkistä.

Suomen_Uimaliitto_LOGO.PNG