Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE

Hinnasto

Swimming Jyväskylän hinnaston löydät täältä: Lataa pdf tästä


Share |

Kurssitarjonta syksy 2017

Syksyn kurssit alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Syksyllä on tarjolla kursseja AaltoAlvarissa sunnuntaivuorolla ja lauantaiaamuisin sekä Wellamossa lauantaiaamuisin ja maanantai-iltaisin. Järjestämme syksyllä uimakouluja myös sunnuntaisin Kypärämäessä.    

AaltoAlvarissa järjestetään lisäksi iltauimakouluja, jotka ovat kahden viikon tehouimakouluja. Opetusta on kahden viikon ajan arkisin joka päivä yhteensä 10 opetuskertaa. Kyseisiä kursseja järjestetään koko syksyn ajan. Ikäraja iltauimakouluissa on 5 vuotta.

Pidätämme oikeuden hinnan ja kurssikertojen muutoksiin kaikilla kursseilla. Kilpailutapahtumat menevät aina vakiovuorojen edelle, jolloin mahdollisia peruutuksia/kurssikertojen siirtoja voi tulla meistä riippumattomista syistä.

Uimakoulun voi peruuttaa maksutta ensimmäisen kerran jälkeen sähköpostitse. Peruutukset otetaan vastaan vain kirjallisesti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden kurssihinnan. Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova ilman erillistä peruutusta eli peruutukseksi ei tulkita sitä, jos kurssia ei aloita lainkaan!

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kurssitoimintaan liittyvissä kysymyksissä info(at)swim.fi tai 040 172 2288! 

AaltoAlvarin sunnuntain ryhmät

AaltoAlvarin lauantain ryhmät

Wellamon lauantain ryhmät

Wellamon maanantain ryhmät

Kypärämäki sunnuntain ryhmät

AaltoAlvari iltauimakoulut

Ilmoittautumislomake