Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE

Hinnasto

Swimming Jyväskylän hinnaston löydät täältä: Lataa pdf tästä


Share |

Kurssitarjonta kevät 2019 

Kevään kurssit järjestetään tammi-toukokuun aikana. Keväällä on tarjolla kursseja AaltoAlvarissa sunnuntaivuorolla ja lauantaiaamuisin sekä Wellamossa lauantaiaamuisin ja maanantai-iltaisin. Järjestämme uimakouluja myös Kypärämäessä sunnuntaisin.    

AaltoAlvarissa järjestetään lisäksi iltauimakouluja, jotka ovat kahden viikon tehouimakouluja. Opetusta on kahden viikon ajan arkisin joka päivä yhteensä 10 opetuskertaa. Kyseisiä kursseja järjestetään koko kevään 2019 ajan. Ikäraja iltauimakouluissa on 5 vuotta.

Pidätämme oikeuden hinnan ja kurssikertojen muutoksiin kaikilla kursseilla. Kilpailutapahtumat menevät aina vakiovuorojen edelle, jolloin mahdollisia peruutuksia/kurssikertojen siirtoja voi tulla meistä riippumattomista syistä. 

Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa syksyllä mukana olleille 4.12.2018 klo 9.00 ja uusille uimareille 7.12.2018 klo 9.00. Iltauimakoulujen ilmoittautuminen on auki koko kevään.

Uimakoulun voi peruuttaa maksutta ensimmäisen kerran jälkeen sähköpostitse. Peruutukset otetaan vastaan vain kirjallisesti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden kurssihinnan. Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova ilman erillistä peruutusta eli peruutukseksi ei tulkita sitä, jos kurssia ei aloita lainkaan tai maksua ei makseta!

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa kurssitoimintaan liittyvissä kysymyksissä info(at)swim.fi tai 040 172 2288! 

AaltoAlvarin sunnuntain ryhmät

AaltoAlvarin lauantain ryhmät

Wellamon lauantain ryhmät

Wellamon maanantain ryhmät

Kypärämäki sunnuntain ryhmät

AaltoAlvari iltauimakoulut

Harrasteryhmät

Ilmoittautumislomake