Yhteystiedot:

Osoite:
Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä

E-mail: info(at)swim.fi
Puh: 040-172 2288


Kaikki yhteystiedot:
Katso täältä

Seuraa Facebookissa:

ALT SELITE
Share |

Syysuinnit - Tour de Swim 2017

SWIMMING JYVÄSKYLÄ järjestää Suomen Uimaliiton luvalla kansalliset kilpailut Syysuinnit - Tour de Swim lauantaina 16.9.2017.

TOUR DE SWIM PERUTTU

Swimming Jyväskylän kilpailuryhmä teki eilen illalla päätöksen, että tämän vuoden Tour de Swim jää uimatta vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kilpailun aikataulu tulee tiivistymään merkittävästi, kun 10 (5 naisten ja 5 miesten) lajia jää pois ohjelmasta. 


Syysuinnit 2017 - 800m vapaauinnit
Jyväskylän Syysuintien 800m vapaauinteihin ilmoittautui uimareita osallistujamäärien puitteissa, joten kaikki 800m vapaauintiin ilmoitetut uimarit pääsevät uimaan tuon matkan kilpailuissa.

ALUSTAVA AIKATAULU

OSALLISTUJALISTAT

TULOKSET

Lopulliset lähtölistat julkaistaan vasta peruutusajan jälkeen lauantaiaamuna. Kilpailussa on käytössä sähköinen peruutus, seurojen tunnukset toimitetaan seuroille viim. torstaina 14.9.2017.


Otattehan huomioon että valokuvaaminen on kiellettyä päätykatsomossa sekä allastasanteella, sivukatsomossa valokuvaaminen on sallittua.


tourdeswim_2015.JPG

Vuoden 2015 Tour de Swim uimarit. Nyt kilpailu palaa uudistettuna Syysuintien ohjelmaan!

Tulokset

Kilpailukutsu

Tour de Swim - uintikilpailuiden ohjeet

Toimitsijailmoittautuminen

Tervetuloa kisamaan Jyväskylään!


Yleistä

Kilpailuiden yleisjohtaja Piia Laitinen

Tiedustelut: kilpailut@swim.fi

HUOM! Kilpailujen aikana halli on yleisessä käytössä kylpylän osalta, joten osa altaista ei ole kilpauimareiden käytössä.

Aikataulut

Verryttely alkaa kello 10.00. Kilpailut 11.00

Alustava kilpailun aikataulu

Lähtölistat

Lähtölistat valmistuvat vasta peruutusajan päättymisen jälkeen ja ensimmäiset listat tulostetaan toimitsijoille. Kuuluttaja ilmoittaa kun lähtölistat haettavissa. Seurat saavat ilmaisen lähtölistan jokaista 15 uimaria kohden. Lähtölistoja voi myös ostaa kilpailukansliasta 2€ hintaan. 

Osallistujaluettelo

Livetiming

Kilpailuja voi seurata Livetiming - tulospalvelusta.

Kahvio

Uimahallin kahvio on auki aina aamun ensi hetkistä illan hämärään asti. Herkulliset leivonnaiset, välipalat, erilaiset juomat... kaikkea tätä ja paljon muutakin on saatavissa kahviosta, Tervetuloa!

Pysäköinti

HUOM! Pysäköintipaikoille ei ole ohjeistusta, koska uimahalli on kisojen aikana auki myös muille asiakkaille. Kilpailijoita pyydetään ystävällisesti pysäköimään Pitkäkadun päässä olevalle hiekkaparkkikentälle.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee AaltoAlvarin aulassa ja aukeaa ennen verryttelyn alkua kello 9.30

Kilpailukanslia on auki kilpailujen ajan.

Seurakuoret

Seurakuoret on noudettavissa Kilpailukansliasta. Kuoret sisältävät mm.:

- Yleisohjeet

- peruutusilmoituksia

- avainrannekkeet (rajoitettu määrä/seura)

- Ravintola Lozzin ruokaliput

HUOM! Rannekkeet on palautettava kilpailuiden jälkeen seurakuoressa Kilpailukansliaan yhtenä nippuna koko seuran osalta. Palauttamattomasta rannekkeesta peritään seuralta 15€ maksu.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet löytyvät hallin alakerrasta. Kulku pukuhuoneisiin tapahtuu aulan kassaa vastapäätä olevia portaita pitkin.

Verryttely

Verryttely on mahdollista ennen kilpailuja kilpailualtaassa ja kilpailuiden aikana  radoilla 3-6 altaan matalassa päässä. Muut altaan radat sekä muut altaat ovat asiakaskäytössä.

 

Käsiohjelma

Kilpailuiden käsiohjelmia on ostettavissa kilpailukansliasta.

Ruokailut

Ravintola Lozzi,  Keskussairaalantie 4, P-rakennus. Ruokaa on tarjolla kello 11-15. Varaukset etukäteen kootusti seuroittain 5.9. mennessä juhlat(at)sonaatti.fi, lisätietoja: 050 581 8350

Lounas Lozzin linjastolta lauantaina:

5,70 € /lounas

6,70 € /lounas ja jälkiruoka

7,50 € /lounas, jälkiruoka ja kahvi/tee

Seurat/joukkueet tilaavat suoraan Sonaatilta, Sonaatti laskuttaa seuroja suoraan tilauksen mukaan.

Tilauksen yhteydessä tarvittavat tiedot:

  • Tilaajan nimi ja yhteystiedot
  • Seura, laskutusosoite postitse lähetettävälle paperilaskulle (mikäli samasta seurasta useita joukkueita, myös joukkueen tiedot, jos erilliset laskut)
  • Paikalla oleva vastuuhenkilö ja yhteystiedot
  • Henkilömäärä, mahdolliset erityisruokavaliot
  • Arvioitu ruokailuaika (mikäli tiedossa)

Lisätietoa Tour de Swim-kilpailusta (PERUTTU)

Vuoden 2015 syksyllä Swimming Jyväskylän Syysuintien yhteydessä uitiin kautta aikojen ensimmäinen uinnin oma Tour de Swim, 4 lajin yhdistelmäkilpailu. Kilpailu huipentui viimeiseen lajiin, 400m vapaauintiin takaa-ajo lähdöllä.

Hiljaiselon jälkeen Tour de Swim tulee jälleen. Parannettu ja ennenkaikkea laajennettu versio Tour de Swim -kilpailuformaatista uidaan Jyväskylän Syysuintien yhteydessä lauantaina 16.9.2017. Kilpailu uidaan tällä kertaa kaikille uimareille avoimena kilpailuna. Formaatti on tällä kertaa 5 lajinen ja mukana on ikäsarjoja 4 kappaletta (M, N, P14 ja T13). Jokaiseen ikäsarjaan otetaan mukaan maksimissaan 16 uimaria uitavien lajien (50m su, 100m sku, 50m ru ja 400m vu) ennätysajan mukaan.

  1. Kilpailu alkaa normaalina kisana uitavana 50m selkäuintina, parhaille on luvassa hyvityssekunteja.

  2. Toisena lajina uidaan Tour de Swimin uutuuslajina mukaan tuleva 100m sekauinti. Se uidaan kaksintaisteluna, eli jokaiselle uimarille määräytyy pari edellisen lajin tulosten mukaan ja jokaiselle parin voittajalle on luvassa hyvityssekunteja.

  3. Kolmas laji on mielenkiintoinen uudistus, kun mukaan otetaan 4x25m sekauintiviesti tulosjärjestyksen mukaisin joukkuein, eli joukkueet muodostuvat yli seurarajojen. Viestin voittajajoukkueen jäsenille on luvassa merkittävä määrä hyvityssekunteja. On mielenkiintoista nähdä, miten uimarit jakautuvat joukkueissa eri osuuksille.

  4. Neljäs laji on 50m rintauinti, joka uidaan Tour de Swim perinteen mukaan pudotuskisana. 4-portainen kisa (16 uimaria-8-4-2) tuo taas parhaille hyvityssekunteja.

  5. Kilpailun päättää jo yhden kerran jälkeen legendaariseksi noussut 400m vapaauinti takaa-ajo lähdöllä. 16 uimarista 4 lajin jälkeen 8 parasta ui A-finaalissa ja 8 seuraavaa B-finaalissa.

Löytötavarat

Kilpailujen aikana löytätavarapiste on kilpailukanslian yhteydessä. Kilpailuiden jälkeen löytytavaroita voi kysellä osoitteesta: liikunta.aaltoalvari(at)jkl.fi

Toimitsijat

Toimitsijat saapukaa paikalle verryttelyn alkuun, eli tuntia ennen kilpailujen alkamista. Toimitsijakokous kello 10:15 .

Toimitsijan varusteet: Turkoosi-toimitsijapaita, mukavat kengät, mustat shortsit/housut/hame ja vesipullo. Toimitsijoille on myös tarjolla pientä purtavaa seuran toimesta toimitsijatilassa koko kisapäivän ajan.